Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtad meg a párodnak,...

Hogy mondtad meg a párodnak, hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy van, aki az ultrahangképet adja át, valaki vesz egy kis cipőt, és azt adja a párjának... És a reakciókra is kíváncsi vagyok. :)
2009. aug. 12. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk első hónapban nem jött öszze, pedig biztos voltam benne, hogy sikerül.Mikor megjött, nagyon csalódott lettem.Következő hónapban újra próbálkoztunk.A férjem megkérdezte, "mit érzel sikerült?" Azt válaszoltam szerintem nem.Mikor 3 napja nem jött meg, vettem egy tesztet, amit a munkahelyen megcsináltam.Azonnal feltűnt a 2csík.Majd ki ugrottam a bőrömből, de vártam, míg hazaérek. Otthon a férjemnek mondtam, hogy üljön le,mert mondani szeretnék valamit.A szívem a torkomban dobogott 1000-rel. Csak ennyit mondtam:"Gratulálok! Apa lettél!" Aztán csak öleltük egymást hosszú percekig, és el sem akartuk hinni, majd megmutattam a pozitív tesztet. Azóta már 29 hetes pocakos vagyok, és alig várjuk már a kislányunkat!
2009. aug. 13. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én felhívtam (mert aznap én szabin voltam, ő pedig dolgozott) és csak annyit mondtam "Egy kis albérlőnk van, 9 hónapra kibérelte a pocakom." :) Úgy örült, h azonnal hazaszaladt.
2009. aug. 13. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyos történetek. Mindenkinek gratulálok, és sok boldogságot!
2009. aug. 14. 16:19
 14/15 anonim válasza:
Hiú lehet hogy mar elkéstem ezzel a kommentem de nálunk ugy történt jog én is meg a férjem is orvos ég helyen solgozunk így valami otleteset próbáltam kitalálni így hat mikor mar 3 pozin túl voltam megkértem legjobb barátnőmet aki szülésznő hogy vizsgál jon mar meg terhesseg ugyileg és hat terhes voltam ez mar fix volt és annyit mondtam a férjemmel hogy voltam vizsgálaton és kiderült az hogy .. Itt a kezébe nyomtam a jelentést amit a szülészet én kaptam abból mindent értett és hirtelen felállt a székből és felkapott majd nem akart elereszteni és kicsordult a könnye is és azt mondta hogy reméli hogy apas szülésznő lesz ... Egy 17 hos km
2014. júl. 13. 22:24
 15/15 anonim válasza:
* apas szules bocsanat
2014. júl. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!