Mennyi idő után mondtad (avagy mondtad-e) párodnak, hogy döntsön?
Figyelt kérdés
Pl. abban, összeköti-e veled az életét vagy veled tervezi-e a jövőt... Ja, és mi történt?2011. máj. 14. 21:37
1/26 anonim válasza:
Nem mondtam soha, már elejétöl kezdve tudtuk, hogy együtt akarjuk az életünket leélni.
2/26 anonim válasza:
Mi nem szoktunk egymásra nyomást gyakorolni és nem is manipuláljuk a másikat. Az őszinteség és a szabad akarat eddig nekünk jobban bevált.
3/26 anonim válasza:
Mi 2 éve áprilisban jöttünk össze, akkor még mindketten a szülői házban laktunk. Én rengeteget voltam náluk, gyakorlatilag 2-3 hónap után összeköltöztem, hetente egyszer jártam haza. De hivatalosan tavaly augusztusban költöztünk össze. Ő elég teszetosza, tehát bármiről legyen is szó, mindig én döntök. De nem rég egyébként majdnem szakítottam vele, mert pont ezt a teszetoszaságot/lassúságot/döntésképtelenséget untam meg. Akkor mondtam neki, hogy életében először döntsön; vagy változik, vagy júniustól kimegyek Olaszországba pincérkedni. Döntött, és jól. Még itt vagyok. :)
4/26 anonim válasza:
Nem mondtam soha, de azt már sokszor mondtuk egymásnak az elejétől kezdve, hogy "Veled akarom leélni az életem". 3 év után kérte meg a kezem. Tulajdonképpen nem lepett meg a dolog, de meg sem volt beszélve.
5/26 anonim válasza:
Konkrétan sose mondtam, csak célozgattam rá. Aztán amikor 7 év után még mindig össze se költöztünk, otthagytam. :)
6/26 anonim válasza:
nagyobb dolgokban közösen döntünk
7/26 anonim válasza:
Júniusban ismerkedtünk meg. Novemberben séta közben egy ékszerbolt elé irányította a lépteinket, s ott jeggyűrűket kért az eladótól. Tehát nem beszéltünk arról, hogy mi lesz, hogy lesz, bár tudtuk, hogy hosszú távú lesz a kapcsolatunk. Karácsonykor volt az esküvőnk. 1974-ben:))
8/26 A kérdező kommentje:
Akkor én közel 3,5 év után nem voltam hiperaktív, hogy mgkérdeztem. Pontosabban közöltem, hogy nekem nem jó a bizonytalanság, döntsön. Hát, nem az lett, amire számítottam.
2011. máj. 14. 22:18
10/26 A kérdező kommentje:
Hogy nem.
2011. máj. 14. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!