Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után mondtad...

Mennyi idő után mondtad (avagy mondtad-e) párodnak, hogy döntsön?

Figyelt kérdés
Pl. abban, összeköti-e veled az életét vagy veled tervezi-e a jövőt... Ja, és mi történt?
2011. máj. 14. 21:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Bírom az ilyen önérzetes embereket. Vagy döntésképteleneket. Végülis sokkal jobb, ha valaki a végtelenségig vár, mintha döntést kér a másiktól. Hogy miért rosszabb megkérdezni a másiktól, mégis mit akar (az én életemtől is), mint visszaélni a másik idejétől, azt nem tudom. Majd te megmondod.

Majd gyakorold a postán is a 3. óra várakozás után a nemdöntés iránti toleranciádat.

2011. máj. 15. 00:01
 22/26 anonim ***** válasza:
soha nem mondtam neki, hogy döntsön... a legelső pillanattól kezdve biztos volt abban, hogy én vagyok álmai nője és velem képzeli el az életét...
2011. máj. 15. 07:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Én téged bírlak nagyon, kérdező... feltettél egy kérdést, amire a kommented előtt válaszoló azt írta, ő nem így cselekedne... Te meg úgy felhúzod rá az orrod, mintha ez bármi változást okozna a te életedben. Nem gondolod, hogy mindenkinek joga van úgy élni a saját életét, ahogy akarja?
2011. máj. 15. 07:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam,nem kértem soha

csak ráébresztettem mindig hogy milyen jó is velem...mivel albiztam,igy ő volt nálam...egyre többet...először csak egy fogkefét,tusfürdőt kapott,aztán zoknit-boxert..majd fogasokat,polcot.Amikor beszereztem egy kávéfőzőt (én a szagát is utálom) a kedvéért,akkor már csak heti 1x ment hza aludni,többi nálam.aztán csak napközbenre,mert "otthon nem tud aludni".Azóta csak akkor alszik a szüleinél,ha én is..észrevétlenül összeköltöztünk...

Amikor erre ráeszmélt, már 2 hónapja egyfolytában itt aludt...

2011. máj. 15. 07:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen főbb dolgokat érdemes az első hetekben egyeztetni. Megbeszélni, hogy ki mit akar az élettől. Ha én tudom, hogy szeretnék családot idővel, és az akivel randizgatok meg csakis karriert akar, családot nem, akkor kár vesztegetni az időnket. Arra meg nem lehet alapozni,hogy majd megváltozik.

Szóval a főbb irányokat jó tisztázni a legelején.

Mi is így tettünk, már az első randin.

Kívánom, hogy találd meg az utad Kérdező!

Üdv,22N

2011. máj. 15. 08:55
 26/26 A kérdező kommentje:
07:09. Ő is minősített engem a hozzászólásával, ráadásul nem is a kérdésre válaszolt. Ennek kb. zéró köze van ahhoz, ki hogyan éli az életét - egyébként csak addig vagyunk ilyen elfogadóak, míg a mi életünket nem érinti. Ha még nem tapasztaltad, majd fogod.
2011. máj. 15. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!