Mennyi idő után mondtad (avagy mondtad-e) párodnak, hogy döntsön?
Remélem, nem kell (majd) mondanom... Másfél éve vagyunk együtt, még nem élünk együtt, de szoktunk közös jövőről beszélni, és tulajdonképpen egyértelmű tényként kezeljük, hogy szeretnénk együtt maradni és később összeházasodni. Eleinte viccesen utalgatott erre, aztán egyre több részletet megbeszéltünk.
A Te esetedre azt tudom mondani, hogy talán jó, hogy mindez kiderült, így tiszta lappal kezdhetsz új kapcsolatot. Csak én azt nem szoktam érteni, hogy ha valaki nem tudja a jövőt elképzelni a másikkal, nem boldog vele, nem szerelmes (mint ezek szerint a párod) - akkor miért van a másikkal...?
21:40 - pontosan hogy vált be nálatok az őszinteség meg szabad akarat?
Utolsó: hát, azt én sem tudom. Ráadásul már nem előszö rmegyünk szét, csak először borítottam én. Borzasztóan össze-vissza tud beszélni. Amúgy mi is tervezgettünk már. Ill. az esküvőről (milyet szeretne, hol, stb.), gyerekről is esett már szó. Viszont az utóbbi időben annyi pozitív változás történt nála, hogy azt hittem, már csak az utolsó lökésre vár, Elszámítottam magam.
Miért van a másikkal? Kényelemből. Megszokásból. De ugrásra vár, hogy ha jön az IGAZI, akkor lelép. Olvastam valahol, hogy a férfi olyan, mint a majom: csak akkor engedi el egyik kezével a fa ágát, ha a másikkal már biztosan kapaszkodik.
Ilyen esetben az segíthet, ha szünetet, szabadságot adnak a kapcsolatban egymásnak, s az idő eldönti, hogy veszítettek-e valamit.
én se mondtam soha, olyan természetesnek vettük a dolgok történését.
megismerkedtünk, összeköltöztünk, összeházasodtunk, babánk született :)
persze, megbeszéltük, hogy vállaljunk babát, de nem állítottuk egymást választás elé, én mondtam, hogy szeretnék babát, eltelt pár hónap és azzal jött haza, most már ő is szeretne és aznap össze is hoztuk a fiunkat :)
az esküvőnk meg hirtelen jött, megbeszéltük házasodjunk össze, másnap elmentünk az önkormányzathoz és máris adtak időpontot 3 hétre rá :D
remélem megtalálod azt a társat akit nem kell választás elé állítanod!
ha nekem valaki azt mondaná,(merné mondani) hogy döntsek, én tudnék dönteni! Végérvényesen!!!
46 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!