38. hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
38+2 km vagyok. Még egészen jól érzem magam. Jósló fájások rendszeresen vannak, nem vészesek. Kislányom szépen nő, gyarapszik. ár várom a találkozást. Második babám lesz, kisfiamat császárral szültem, így most mennem kellett aneszteshez. Nem elképzelhetetlen a normál szülés, mert lánykám kb. fél kilóval kisebb, mint a fiam volt. Ezen a téren valakinek tapasztalat? Már nem kell sokat várni:-) Jó babavárást Mindenkinek2012. nov. 6. 13:57
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én 37+3 hkm vagyok.Nagyon jól érzem magam,nincsenek jóslóim,a pocakom az sokat keményedik,nem nyitott a méhszáj.
Én nov.18-án megyek a szülészetre,ha nem aznap,akkor hétfőn biztos meg lesz a kislányom,első baba.
Itt vagyunk a finishbe :)
Boldog babavárást :)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én 37+4 hkm vagyok, pénteken töltöm a 38. hetet. Jól bírom, bár a járkálás már nem megy annyira. Egy bevásárló körút után sírni tudnék egy ülőhelyért, szerencsére közel lakunk a bolthoz. :) De úgy mennék talizni barátokkal, meg ilyenek, de most már nem tudnék végigülni egy borozást málnalével a kezemben.
Én is nagyon várom, nekünk első baba.
Boldog babavárást, könnyű szülést, jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!