Ti milyen gyakran szoktátok hívni a fogadott nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
Nekem állandóan van valami bajom. És mindig hívogatom szegényt. Már rosszul érzem magam. Ezért lennék kíváncsi hogy más hogy van ezzel.2012. nov. 5. 16:46
1/12 anonim válasza:
Én nem szoktam minden aprósággal felhívni.
Egyszer hívtam fel, amikor terhesen bekerültem a kórházba epegörcs miatt, hogy ha jár arra ugorjon be hozzám.
2/12 anonim válasza:
Én egyszer hívtam fel azt hiszem, de szerencsére nem is volt semmi problémám. De mivel felfogadtad, így ha bármi van, bizonytalan vagy, hívd nyugodtan. Szerintem nem haragszik érte.
3/12 anonim válasza:
Én nem is tudtam a fogadott dokim számát! :/ Majd csak jóval szülés után tudtam meg,a rákszűrés eredményéért kellett keresnem.Neki nem szokása a betegek orrára kötni...amit azért furcsállok.
4/12 A kérdező kommentje:
Na jó akkor egyre rosszabbul érzem magam. Ha mások nem hívogatják. De amúgy én sem alaptalanul szoktam meg rendelési időben, tehát nem este vagy ilyesmi.
2012. nov. 5. 17:28
5/12 anonim válasza:
A fogadott orvos, szerintem azért fogadott, tehát a szolgáltatásait megfizeted, hogy bármikor hívhasd, ha bajod van. Mondjuk én 3x hívtam, mert barnáztam 7 és 11 hetesen, és 17 htesen elkezdett keményedni a pocakom. Ha valami bajom volt, először a védőnőmet hívtam, nagyon normális, ha nem nyugtatott meg, akkor a dokimat. De ezeket leszámítva nem kerestem, viszont a kérdéseimet mindig írtam cetlire, hogy a havi terhesgondozáson meg tudjam kérdezni.
6/12 A kérdező kommentje:
Én is írom a kérdéseket a havi terhesgondozásra. Mindig jó hosszú a lista:). Amúgy én is ilyenek miatt hívtam mert 5 hetesen barnáztam, aztán a citológiám eredménye szerint gyulladásom volt arra kérdeztem rá, most meg zöldes folyásom van, meg a controll citológia eredményét kérdeztem meg.
2012. nov. 5. 19:53
7/12 anonim válasza:
Szerintem is ezért fogadott doki, hogy segítsen mindenben, és amiket írtál azok tényleg olyan problémák, amiket az orvos tud.
8/12 anonim válasza:
ha nem akarom zavarni, az asszisztensétől kérdezek, de én is csak eredményért hívom őket vagy ha baj van, előző terhességemnél hívtam egyszer soron kívül h migrénes fejfájásom van mit szedhetek be, mert most meghalok, nem küldött el, h minek zaklatom ilyesmivel. Nyugodtan hívd, ha nem aktuális, nem veszi fel, egyébként pedig ez is benne van a szolgáltatás árában.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Nekem a mobil száma van meg így az asszisztensét nem tudom hívni, meg szakrendelése egy héten csak egyszer van kb. három órát (ahol van asszisztense) és tuti soha nem olyankor adódik a probléma. Engem sem küldött még el soha, mindig szépen válaszol csak már kezdem rosszul érezni magam ha megint hívnom kell valamiért.
2012. nov. 6. 09:14
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha normális időben hívod, hétköznap nappal, és nem hétvégén, este, akkor nincs abban semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!