Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen gyakran szoktátok...

Ti milyen gyakran szoktátok hívni a fogadott nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Nekem állandóan van valami bajom. És mindig hívogatom szegényt. Már rosszul érzem magam. Ezért lennék kíváncsi hogy más hogy van ezzel.
2012. nov. 5. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam minden aprósággal felhívni.

Egyszer hívtam fel, amikor terhesen bekerültem a kórházba epegörcs miatt, hogy ha jár arra ugorjon be hozzám.

2012. nov. 5. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer hívtam fel azt hiszem, de szerencsére nem is volt semmi problémám. De mivel felfogadtad, így ha bármi van, bizonytalan vagy, hívd nyugodtan. Szerintem nem haragszik érte.
2012. nov. 5. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem is tudtam a fogadott dokim számát! :/ Majd csak jóval szülés után tudtam meg,a rákszűrés eredményéért kellett keresnem.Neki nem szokása a betegek orrára kötni...amit azért furcsállok.
2012. nov. 5. 17:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jó akkor egyre rosszabbul érzem magam. Ha mások nem hívogatják. De amúgy én sem alaptalanul szoktam meg rendelési időben, tehát nem este vagy ilyesmi.
2012. nov. 5. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
A fogadott orvos, szerintem azért fogadott, tehát a szolgáltatásait megfizeted, hogy bármikor hívhasd, ha bajod van. Mondjuk én 3x hívtam, mert barnáztam 7 és 11 hetesen, és 17 htesen elkezdett keményedni a pocakom. Ha valami bajom volt, először a védőnőmet hívtam, nagyon normális, ha nem nyugtatott meg, akkor a dokimat. De ezeket leszámítva nem kerestem, viszont a kérdéseimet mindig írtam cetlire, hogy a havi terhesgondozáson meg tudjam kérdezni.
2012. nov. 5. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is írom a kérdéseket a havi terhesgondozásra. Mindig jó hosszú a lista:). Amúgy én is ilyenek miatt hívtam mert 5 hetesen barnáztam, aztán a citológiám eredménye szerint gyulladásom volt arra kérdeztem rá, most meg zöldes folyásom van, meg a controll citológia eredményét kérdeztem meg.
2012. nov. 5. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is ezért fogadott doki, hogy segítsen mindenben, és amiket írtál azok tényleg olyan problémák, amiket az orvos tud.
2012. nov. 5. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem akarom zavarni, az asszisztensétől kérdezek, de én is csak eredményért hívom őket vagy ha baj van, előző terhességemnél hívtam egyszer soron kívül h migrénes fejfájásom van mit szedhetek be, mert most meghalok, nem küldött el, h minek zaklatom ilyesmivel. Nyugodtan hívd, ha nem aktuális, nem veszi fel, egyébként pedig ez is benne van a szolgáltatás árában.
2012. nov. 6. 05:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Nekem a mobil száma van meg így az asszisztensét nem tudom hívni, meg szakrendelése egy héten csak egyszer van kb. három órát (ahol van asszisztense) és tuti soha nem olyankor adódik a probléma. Engem sem küldött még el soha, mindig szépen válaszol csak már kezdem rosszul érezni magam ha megint hívnom kell valamiért.
2012. nov. 6. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha normális időben hívod, hétköznap nappal, és nem hétvégén, este, akkor nincs abban semmi.
2012. nov. 6. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!