Miskolcon tudtok jó nőgyógyászt, terhesgondozásra jelentkeznék?
Én a megyeiben szültem augusztusban. Nekem nem volt választási lehetőségem, mert cukorbetegen csak ott szülhettem, de egyébként az orvosom is ott van. Az igaz, hogy az épület lepukkant, de ki lehetett bírni, pedig elég finnyás vagyok. A szülésen kívül kétszer 3 hetet feküdtem bennt. Az ellátással meg voltam elégedve.
Azt még esetleg mérlegeld a kórházválasztással kapcsolatban, hogy ha ne adj isten történik valami, akkor lehet, hogy átvisznek a megyeibe. Pl. 35 hét alatt csak ott szülhetsz. Nekem volt olyan szobatársam, akinek volt fogadott orvosa a Semmelweisben, végig oda járt, de 33 hetesen beindult a szülés és mentővel áthozták a megyeibe és az ügyeletesnél kellett szülnie. Az még rosszabb, ha az anyuka marad a Semmelweisben, de a babát átviszik a megyeibe. Egy kolléganőm emiatt 2 hétig nem látta a kisfiát. Persze reméljük, hogy nem történik semmi ilyesmi veletek, de nekem a szépen felújított szobák nem értek volna annyit, hogy ezt megkockáztassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!