Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon tudtok jó nőgyógyász...

Miskolcon tudtok jó nőgyógyászt, terhesgondozásra jelentkeznék?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk a környékre,orvost nem ismerek. Nem mindegy, kinél szülök, és a kórház sem. De a megyeiben voltam pár éve nőgyógyászati műtéten, oda nem szeretnék menni!!!!

2012. okt. 28. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a semmelweis-be járok Dr Pócsi Tamáshoz vele nagyon megvagyok elégedve nagyon jó orvos és kedves...DE tudom ajánlani még Dr Dudás Endrét is...
2012. okt. 28. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
hát a megyei tényleg nem a legjobb,de viszont 2 szuper dokit is tudok ott!!! Nagy Gábor főorvos (mellesleg a szülészet osztályvezetője) és Farkas László főorvos.Nagyon jó dokik mind a ketten és nem pénz éhesek!!!
2012. okt. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a Semmelweisbe járok Dr Szemán Györgyhöz, nagyon rendes, figyelmes és mindenekelőtt jó a memóriája, nem kell mindig elmondani mi volt velem, hanem ő sorolja fel, hogy milyen eredményeim voltak. Mindig hívhatom, és még a magánrendelőbe nem hívott! 21 hetes vagyok.
2012. okt. 28. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is Dr. Szemán Györgyhöz járok. Én a magánrendelésére, de a legtöbbször így is a kórházba (semmelweis) hív be uh-ra, ahol nem kell fizetni. Én is csak jót tudok mondni róla, figyelmes, emlékszik az esetleges panaszokra, bármikor hívhatom (múltkor le is szúrt, hogy nem hívtam vasárnap, ha akkor görcsöltem, miért vártam). A semmelweis szülészetét pedig úgy tudom, 2 éve újították fel, nagyon jól néz ki, jól felszerelt, alternatív módok is vannak és sok jót hallottam a csecsemősökről is. Én most megyek kedden be a kórházba, hogy megnézzem pontosan milyen lehetőségek is vannak stb. Én is most költöztem MIskolcra, szóval mást nagyon nem is ismerek, de ezekkel meg vagyok elégedve. 30 hetes km
2012. okt. 28. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
mi csak Gubás Péter miatt választottuk a megyeit,olyan sok jót hallottunk róla. amúgy a kórház lepukkant,de 2012ben az év szülészete volt az országban,annyira csak nem lehet rossz.
2012. okt. 28. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Én a megyeiben szültem augusztusban. Nekem nem volt választási lehetőségem, mert cukorbetegen csak ott szülhettem, de egyébként az orvosom is ott van. Az igaz, hogy az épület lepukkant, de ki lehetett bírni, pedig elég finnyás vagyok. A szülésen kívül kétszer 3 hetet feküdtem bennt. Az ellátással meg voltam elégedve.

Azt még esetleg mérlegeld a kórházválasztással kapcsolatban, hogy ha ne adj isten történik valami, akkor lehet, hogy átvisznek a megyeibe. Pl. 35 hét alatt csak ott szülhetsz. Nekem volt olyan szobatársam, akinek volt fogadott orvosa a Semmelweisben, végig oda járt, de 33 hetesen beindult a szülés és mentővel áthozták a megyeibe és az ügyeletesnél kellett szülnie. Az még rosszabb, ha az anyuka marad a Semmelweisben, de a babát átviszik a megyeibe. Egy kolléganőm emiatt 2 hétig nem látta a kisfiát. Persze reméljük, hogy nem történik semmi ilyesmi veletek, de nekem a szépen felújított szobák nem értek volna annyit, hogy ezt megkockáztassam.

2012. okt. 28. 21:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3. és 4. válaszoló! Dr. Szemán György érdekelne. Róla hallottam itt is. Hol lehet nála jelentkezni, és mennyibe kerül egy vizsgálat?
2012. okt. 29. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
7000 Ft magánrendelésén egy vizsgálat (ha rákszűrés is van, első alkalommal megcsinálja, akkor 8000). Interneten megtalálod a telefonszámát, a Bató házban rendel minden kedd du. Hívd fel és kérj időpontot. Az első alkalommal mindent elmond a továbbiakról.
2012. okt. 29. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!