Miért jelentkeznek nálam a terhesség tünetei? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Na szóval:D SOHA nem volt barátom, nem járok bulizni meg inni..tehát semmi olyasmi hogy nem emlékeznék arra hogy szexeltem. még csak egyszer menstruáltam..vagy lehet hogy nem is menstruáció volt mert csak barna volt 6 napig. a múltkor "megjött", tök örültem, de csak egy napig volt olyan barna.egyik nap 2x is hánytam reggeltájt, falánk vagyok holott régen alig ettem valamit, szagundor is jelentkezik, bár lehet hogy tényleg büdös a kaja (:P), és nagyobbnak is látom egy picit a hasam, persze lehet hogy bebeszélem magamnak.:) szűz vagyok, soha nem ujjaztak meg stb. szóval arra lennék kíváncsi hogy ezek ugye másnak a jelei is lehetnek?:) köszönöm a válaszokat!2012. okt. 4. 09:50
1/11 anonim válasza:
Most komolyan...? Ez egy komoly kérdés?
2/11 A kérdező kommentje:
?:D
2012. okt. 4. 10:03
3/11 anonim válasza:
Atya ég, ilyen buta embereket!! Ha csak nem te vagy Szűz Mária, akkor lehetsz terhes :D! Ne legyél már ilyen buta! Ez nem terhességi tünet, hanem, bár nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem serdülőkorban vagy. Én 16 évesen kezdtem el zabálni és sokat híztam is, 1 év múlva visszafogytam.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi a jelzőt nagyon aranyosvagy!:DDDDDDdd
2012. okt. 4. 10:46
5/11 anonim válasza:
de kedves kérdező mit vártál? megb@szott a 220? és attól lettél terhes? vagy mi az isten? ennyire ne unatkozzunk már........ MITŐL lennél terhes??? most KOMOLYAN?
7/11 anonim válasza:
komolyan ennyire unatkozol? ilyenkor nem suliba kéne lenned? ez már fájt -.-"
8/11 A kérdező kommentje:
suliból írtam.
2012. okt. 4. 16:38
9/11 anonim válasza:
Megtudhatjuk végre, hogy hány éves gyerek fejéből pattant ki ez a buta kérdés? 2. vagyok.
10/11 A kérdező kommentje:
nekem csak egy pillanat erejééig fordultak meg a fejemben ezek a dolgok, mert az egyik oldalon az volt hogy ha valaki a wc ülőkén hagyja a spermáit blablbla teherbe lehet esni de ezt a dolgot már el is felejtettem..és a kérdésem az hogy MIÉRT jelentkeznek... szóval arra vagyok kíváncsi hogy másnak volt-e ilyen és hogy miért volt.
2012. okt. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!