Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért jelentkeznek nálam a...

Miért jelentkeznek nálam a terhesség tünetei? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Na szóval:D SOHA nem volt barátom, nem járok bulizni meg inni..tehát semmi olyasmi hogy nem emlékeznék arra hogy szexeltem. még csak egyszer menstruáltam..vagy lehet hogy nem is menstruáció volt mert csak barna volt 6 napig. a múltkor "megjött", tök örültem, de csak egy napig volt olyan barna.egyik nap 2x is hánytam reggeltájt, falánk vagyok holott régen alig ettem valamit, szagundor is jelentkezik, bár lehet hogy tényleg büdös a kaja (:P), és nagyobbnak is látom egy picit a hasam, persze lehet hogy bebeszélem magamnak.:) szűz vagyok, soha nem ujjaztak meg stb. szóval arra lennék kíváncsi hogy ezek ugye másnak a jelei is lehetnek?:) köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 4. 09:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hú, de rohadt nagy titok a korod. 2-es vagyok még mindig, és ha nem tűnt volna fel, én leírtam, hogy nekem mitől volt.
2012. okt. 4. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!