Hogyan lehet választani nőgyógyászt akihez utána mindig visszatérhetek? Debrecenben kellene és nem magándoki. A fogadott orvosnak is fizetnem kell? Mennyit?
Konkrét vizsgálatot szeretnék kérni, mert a klinikán hónapokig csak bombáztak rengeteg gyógyszerrel,míg végül kiderült a Kenézyben,hogy nem is az volt a bajom amire "kezeltek".10ezer ft-ért kaptam 6hónapig gyógyszereket és a végén egy 800ft-os antibiotikum segített."Nem tartották indokoltnak a konkrét vizsgálatot." Segítsetek légyszíves!
Krasznai doktor úrnak fizetni kellene?
Szia!
Én "nem igazán találtam meg a közös hangot" a körzeti nőgyógyászommal,ezért állandóan halogattam a rákszűrést és inkább el sem mentem hozzá...Egyszer épp a szomszéd körzet orvosa helyettesítette amikor elmentem vizsgálatra.Megkérdeztem,hogy nem mehetnék-e át az ő körzetébe,de azt mondta,hogy sajnos nem,viszont a magánrendelőjében bármikor szívesen lát(pénzért).....
Aztán végül egy ismerősünk,aki a MÁV Rendelőben dolgozik azt mondta,hogy el tudja intézni,hogy elmehessek Dr.Rajnai Lászlóhoz(neki van magánrendelője is,de a MÁV Rendelőben TB által finanszírozott szakrendelése is),így végül elmentem hozzá ez utóbbira.Nagyon kedves,közvetlen ember és jó szakember,teljesen megnyugodtam,amikor megismertem!És örülök,hogy végre van egy orvos,aki tényleg foglalkozik is velem és odafigyel arra amit mondok neki...Amikor megkérdeztem,hogy maradhatok-e nála,azt mondta,szívesen vállal,és egy fillért sem fizettem eddig neki!Persze,ha eljutok a babvállalásig,biztosan fizetek majd,de a sima szakrendelésért nem.
A MÁV Rendelőben egyébként rajta kívül több nőgyógyász is rendel,esetleg próbálj meg valahogy bejutni oda!
Sok sikert!
Üdv:25/L
Tudtommal szabad orvosválasztás van. Én sem járok a lakhelyemen a nőgyógyászhoz, mert az egy bunkó, "hentes". Átjártam Hajdúszoboszlóra, nagyon rendes orvos Dr. Varga Tamás, Debrecenből jár ki. Pont szerdán voltam rákszűrésen. Viszont voltam már nem egyszer Debrecenben is (50km tőlem) a Kenézyben Dr. Demeter Miklósnál, és el kell mondjam annál az embernél nincs jobb, olyan kedves, ahogy rádnéz egyből megnyugtat, nem az hogy nah mit keres ez már megint itt, nem igaz hogy nem bír kigyógyulni, nekem ő segített az évekig húzódó fertőzésemen. Van Demeter Dr. Úrnak magánrendelője is, a neten fent van az elérhetősége is (tel. szám.) és fel kell hívni, hogy mikor rendel a Kenézyben, akkor ingyenes.
Nála jobb orvost még nem láttam, és nem kell semmi regisztrálás hozzá, felhívod elmondod, hogy mi a baj és megkérdezed, hogy mikor rendel a Kenézyben, mert felkeresnéd.:)
Nagyon ajánlom, őt, majd írj, hogy kinél voltál!
Sosem késő egy új kommenthez:)
Szóval: a klinikára mentem vissza, hátha rátalálok egy olyan dokira akiben meg is bízom. Bejött! Csak épp Ő még gyakornok, tehát ezt is elveszítem... Akkor újra Demeter a Kenézyben. Vele csak annyi volt a "gond", hogy 4 órát vártam rá 2szer is..
Fogadott dokim még mindig nincs, de legalább egy tuti van aki törődik is velem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!