Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császárral szülésnél mennyi...

Császárral szülésnél mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosotoknak? Ilyenkor számít az is, hogy iker babákat segít a világra?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Szia !

Hát szerintem ha minden renbe megy , akkor olyan 50-60 ezret ! Viszont ha valami probléma van (koraszülés stb .. ) akkor többet olyan 80-100 kotott !

2012. nov. 4. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

2 császárom volt de egyiknél sem adtam semmit

miért is kellet volna, ha rendesen munkaidőben történt a dolog?

2012. nov. 4. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

szerencsére nem olvastam itt hogy számít hogy császár, hétvége, vagy éjszaka (nekem mindhárom összejött) és az egyszeri anyasági összegét adtuk oda, ezen felül kb 100-110.000et hagytunk ott nála terhesgondozáson, nem mondott konkrét összeget, szerintem ez bőven elég volt.

Jövőre szülöm nála a másodikat, kb ugyanez lesz az összeg, többre nincs kapacitásunk. (Bp.)

2012. nov. 4. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer szültem, ugyanannál a dokinál. Az első sima volt három éve, 50.000,- forintot adtam, a második sürgősségi császár volt fél éve, 70.000,- forintot adtam. Koraszülött is volt a fiam, mert 35. héten kellett császározni, négy hétig voltunk bent, a dokim szinte mindennap bejött hozzám, plusz a gyerekorvost is nyüstölte, hogy mi van a gyerekkel, így úgy gondolom, hogy megérdemelte.
2012. nov. 5. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkréten megmondta a doki, ez első találkozásnál, hogy programozott császárom lesz (egy régi betegség miatt), és hogyha kölcsönösen elégedettek vagyunk, akkor 40.000.-ft-ot kér majd. Szerintem ilyenkor nincs annak jelentősége, hogy egy baba van-e vagy ikrek.
2012. nov. 5. 09:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem mondott összeget, ezért voltam dilemmában, de így már könnyebb lesz.

Nem értem ki leli örömét abban, hogy lepontoz másokat?!

Megérteném, ha haszontalan, vagy agresszív dolgokat írt volna valaki!

Sajnálom, hogy sokan ennyire unatkoznak!!!

2012. nov. 5. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ikerszüléssel kapcsolatban hallottam (vidéki kórház, nem mintha Budapesten nem fordulhatott volna elö) hogy mikor az anyuka csak 25 ezret tudott adni mert 1.ennyijük volt 2. az ikrek ugye dupla kiadással járnak, 3. ez az egész borítékosdi nem legális/szabályozott, az orvos,aki elvileg felesküdött valamire, megkérdezte, hogy a boltban is csak az egyik pár cipöt szokta-e kifizetni. Remélem, csak városi legenda, de sajnos itt Madzsarisztánban valóságosnak hangzik.
2012. nov. 6. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!