Ikresek! Hanyadik héten voltatok 4D-n?
Azt hallottam,hogy ha túl későn megyünk(mondjuk 25.hét után),akkor a gép nem ismeri fel a 2 külön babát. 18. héten fogunk menni és ahová megyünk,ott is azt javasolták,hogy a 20.hétig érdemes menni ikrekkel. És a 4D-s felvételen rendesen kivehető a 2 baba külön mozgása? 18.héten már elég nagyok ahhoz,hogy külön képet lehessen készíteni Róluk?
Előre is köszönöm a válaszokat és ne szúrjatok le,ha esetleg butaságokat kérdeznék,de nincs tapasztalatom!:)
Szia elvileg igen a 12 héttől ha ugy fordulnak...de ha nem sajna nem fogják megmutatni...
Nekem a 18 hetin nem mutatták meg csak a 20.hetin,,,:-))
Takarásban volt mindig...
Boldog babavárást!
Köszi!:)
Hát pedig nagyon szeretnénk már tudni,de valószínűleg pont ezért nem fogják megmutatni magukat,mert túl kíváncsiak vagyunk!:P
Ha esetleg van képetek vagy felvételetek és megosztanátok velem,szívesen megnézném!:)
Nekem a 16. héten a 3-ból 2-nek a nemét megmondták 90%os biztonsággal "sima" kórházi UH-on, nem 4D-sen. Utána 2 héttel a 18. héten voltunk genetikai UH-on és ott mind a 3 baba nemét kb. 95%-os biztonsággal. Ott jól látszott mindenki, ki-kicsoda, melyik testrész kihez tartozik, de még volt elég helyük. Utána voltam még 1x 4D-sen, talán 23-24. héten, mert kaptam egy akciós kupont, és ott már nagyon összelógtak a testrészek, mert akkor már nagyon közel voltak egymáshoz. Ezért nehéz volt pl. arcról képeket készíteni, mert folyton belelőgött valaki másnak a tsetrésze is a képbe. Jó tudom, a 2 nem ugyanaz, mint a 3, de azért hasonló lehet a helyzet.
Minden jót kívánok nektek!
Hűűűűha,gratulálok a 3 babához!:)
Akkor ezek szerint tényleg gondot okozhat a gépnek az előrehaladottabb ikerterhesség.
Most vasárnap fogunk menni,már nagyon várjuk!:)
(valamiért elküldte,pedig nem nyomtam a küldésre...)
szóval most még nem volt túl élesen látható az arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!