Koraszülés gyanú. Mit pakoltatok a kórházi táskába és hanyadik héten? Meddig voltatok bent? Mikor szültetek és a babátok meddig maradt bent?
Szia!
Hálóing, amiben szoptatni tudsz vagy póló, naci
Szoptatós mellcsi
Bugyik, betétek, tisztálkodószerek, türcsi
Rágcsa, ásványvíz
Pelus
Ruhácska amiben hazaviszed a babád (ezt apuka is be tudja vinni később)
Hírtelen ezek jutottak eszembe!
Én már a középidőtől startra kész táskát pakoltam össze:o))
A babámmal 4 napot voltam khban és császárral szültem!
Szia! Nekem 32 hetesen kellett befeküdnöm, koraszülés veszélye miatt. Méhszáj 2000-ről 1100 lett, a baba nagyobb az átlagnál, görcsök, keményedések. 1 hétig tartottak benn, naponta 2 infúzió, + egy csomó Mg.
Amit pakoltam:
köntös,
2 törölköző (1 zuhanyzáshoz, 1 kézmosáshoz)
hálóing/pizsama
több váltóruha (a kismamáknak nem kell hálóingben flangálni egész nap, így a saját ruháinkban voltunk)- a lényeg: szabadidőruha, pólók, kismamanadrág. Ne legyen hosszú ujjú, csak rövid ujjú póló/felső, a lényeg a kényelem (és nem divatbemutató mondjuk), 2 papucs (egyben mászkálni, 1 zuhanyzáshoz)
fehérneműk, zoknik
tisztálkodó szerek
pohár, bögre, tányér, evőeszközök, mosogatószer, szivacs, papírzsepi, wc papír, kéztörlő
rágcsálnivalók
sok innivaló
rejtvények, újságok, könyvek
kispárna
több hirtelen nem jut eszembe
a kiskönyved mindenképp vidd+ a leleteidet
36 hetes vagyok, a kislányom még benn, kíváncsi vagyok, meddig bírja odabenn. A kórházi pakk mindenesetre újra összepakolva, indulásra készen áll.
Köszönöm a válaszod!
Hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!