Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Koraszülés gyanú. Mit pakoltat...

Koraszülés gyanú. Mit pakoltatok a kórházi táskába és hanyadik héten? Meddig voltatok bent? Mikor szültetek és a babátok meddig maradt bent?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 36+3. héten kellett befeküdnöm c2222 volt. A szokásos tisztálkodási és evőeszközöket, váltás ruhát, hálóinget, váltás fehérneműt, zuhanyzós papucsot, könyveket. A 37. héten jöhettem haza, végül 40+6-ra szültem.
2012. okt. 17. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hálóing, amiben szoptatni tudsz vagy póló, naci

Szoptatós mellcsi

Bugyik, betétek, tisztálkodószerek, türcsi

Rágcsa, ásványvíz

Pelus

Ruhácska amiben hazaviszed a babád (ezt apuka is be tudja vinni később)

Hírtelen ezek jutottak eszembe!

Én már a középidőtől startra kész táskát pakoltam össze:o))

A babámmal 4 napot voltam khban és császárral szültem!

2012. okt. 17. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 32 hetesen kellett befeküdnöm, koraszülés veszélye miatt. Méhszáj 2000-ről 1100 lett, a baba nagyobb az átlagnál, görcsök, keményedések. 1 hétig tartottak benn, naponta 2 infúzió, + egy csomó Mg.

Amit pakoltam:

köntös,

2 törölköző (1 zuhanyzáshoz, 1 kézmosáshoz)

hálóing/pizsama

több váltóruha (a kismamáknak nem kell hálóingben flangálni egész nap, így a saját ruháinkban voltunk)- a lényeg: szabadidőruha, pólók, kismamanadrág. Ne legyen hosszú ujjú, csak rövid ujjú póló/felső, a lényeg a kényelem (és nem divatbemutató mondjuk), 2 papucs (egyben mászkálni, 1 zuhanyzáshoz)

fehérneműk, zoknik

tisztálkodó szerek

pohár, bögre, tányér, evőeszközök, mosogatószer, szivacs, papírzsepi, wc papír, kéztörlő

rágcsálnivalók

sok innivaló

rejtvények, újságok, könyvek

kispárna

több hirtelen nem jut eszembe

a kiskönyved mindenképp vidd+ a leleteidet

36 hetes vagyok, a kislányom még benn, kíváncsi vagyok, meddig bírja odabenn. A kórházi pakk mindenesetre újra összepakolva, indulásra készen áll.

2012. okt. 17. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Amikor már 2000 volt a méhszájad,akkor már össze volt pakolva,vagy mikor kezdtél össze pakolni?
2012. okt. 17. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Engem 2 hete, 2110-es méhszájjal fektetett be az orvosom. Semmi nem volt nálam, csak vizsgálatra mentem be a kórházba. Aznap kaptam tüdőérlelő injekciót, és ezután délután hazajöhettem összepakolni, de estére vissza kellett mennem. Szóval összepakoltam, kb. azokat amiket az előzőekben leírtak. Én befeküdtem kedden, pénteken jöhettem haza. Mióta hazajöttem, össze van készítve a csomagom, bármikor kellhet.
2012. okt. 18. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Hány hetes vagy?

2012. okt. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!