Kicsit aggódom, szerintetek ebből lehet baj vagy koraszülés? Mennyire kell vigyázni?
Nekem 1 hete 2100 volt (1 hónapja 3100 volt),azt mondták,hogy ilyenkor aktív pihi van! Nekem nincsenek görcseim,csak a hüvelyem feszül,ha nem pihenek sokat (vagyis ha nem fekszem egész nap!)
Mivel Neked görcseid vannak,így az ülőmunkát is felejtsd el,feküdj amennyit csak lehet,semmi házi munka- ha teheted,rendeld a kaját is,hogy ne kelljen a gáznál sem állnod! Fogyassz sok vizet!
Fennáll a veszélye a koraszülésnek,bár a méhszájad még zárt,csak a méhnyak rövidült,de a sok görcstől hamar kinyílhat!
Mivel Te már a 28. hetet betöltötted,így ha koraszülés is lenne is jó esélyeitek vannak!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:24hkm
Én is itthonról dolgoztam, és még 1 hónapot terveztem dolgozni, de minden nap déltől görcsölgettem.
Feladtam a melót, azóta nincsenek ilyen gondjaim. Tényleg a sok pihenés segít ilyenkor!!! Add fel a melót, nem éri meg, hogy koraszülés legyen belőle.
Szép lassan csinálj mindent, persze nagytakarítást természetesen ne, és ha bármikor úgy érzed, fáradsz, pihenj le!
Szexuális életről szerintem is a dokid kérdezd meg.
32 hetes kismami
Jól teszed, hogy abbahagyod, nekem komolyan csak jót tett!!!
De nem egyedül mégy, ugye? Legyen valaki veled, ha ilyen hosszú útra mégy autóval.
Én azt gondolom, inkább mennék autóval, mert nem vagyok kötve az induláshoz, de állj meg sűrűn, ha fáradsz és sétálj kicsit, igyál sokat, szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!