Ikres anyukák! Mennyit híztatok a terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 07:23
1/7 anonim válasza:
szia. 26 hetes vagyok. 55 kg-ról indultam, most kb 12 kg plussznál tartok :)
2/7 anonim válasza:
20 kilót és ebből a gyerekek 7 kilót nyomtak;)
3/7 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok, eddig 9 kg-ot híztam. Sokan azt mondják, hogy ez nagyon kevés ikerterhességnél és hogy biztos nem eszem rendesen. Pedig nagyon odafigyelek, hogy változatosan és tápláló ételeket fogyasszak. Sok zöldséget, gyümölcsöt és tejtermékeket is eszem. A kicsik is szépen fejlődnek.
Szerintetek?
2012. nov. 2. 16:56
4/7 anonim válasza:
Ugyan már soha ne foglalkozz mással,te tudod mit teszel meg a kicsikéidért és nem ők,ha ennyit híztál hát ennyit örülj neki,mindenki más és más,az a lényeg hogy jól vagytok semmi más nem számít!!!:)Oké?;)
5/7 anonim válasza:
Szerintem, ha a kicsik rendben fejlődnek, akkor minden oké Annyira eltérő, hogy ki mennyit hízik és aztán azt mikor adja le.
6/7 anonim válasza:
17 kilót hármasikrekkel, mert nagyon vizesedtem. 73 kilóval szültem. 2 héttel utána ugyanannyi voltam, mint a terhesség előtt, pedig nyilván nem fogyókúráztam.
7/7 anonim válasza:
35. hétig 3 kilót, majd rámjött 8 kg víz, tehát az 11 kg. SZülés után egy héttel 21 kg voltam kevessebb , mint a terh elején. A gyerekek 5,80 kg nyomtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!