Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok a terhességet...

Mennyit híztatok a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés
5-6 kg az ideális?
2011. jún. 7. 12:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
A 3 naggyal 8-9 kilót, a picivel egy dekát se. A nagy könyv szerint a 9-10 kiló az átlagos, de ugye ez nagyban függ attól is, hogy hány kilóról indultál, volt-e esetleg túlsúlyod a terhesség előtt.
2011. jún. 7. 12:05
 2/23 anonim ***** válasza:
5-6 kg? Az nem ideális, hanem ritka, és mindenki annyira vágyik! Én 10 kg-ot 'híztam', amit nem neveznék inkább csak többletnek, mert szülés után annyival jöttem haza a kórházból, amennyivel teherbe estem. (4 kg volt a baba)
2011. jún. 7. 12:06
 3/23 anonim ***** válasza:

18kilót híztam,abból 5kiló víz a 35ik héten jött fel! (Első négy hónapban fogytam,havi egy kilót). Most ugyanúgy vagyok mint előző terhességemnél,16ik hétig fogytam havi 1 kilót,majd lassan jönnek a kilók! Most plusz egy kilónál tartok. Én csak hasra híztam,szülés után belefértem a terhesség előtti cuccaimba!

19+1h km

2011. jún. 7. 12:06
 4/23 anonim ***** válasza:
5-6 kiló az álomkategória. Nekem mondjuk sikerült, de a diabéteszem miatt az első perctől szigorú diétán vagyok. Arra azonban nem lenék képes, hogy emiatt állandóan tornázzak, vagy egyéb ok miatt diétára fogjam magam.
2011. jún. 7. 12:09
 5/23 anonim ***** válasza:
1. vagyok A félreértések elkerülése végett: nem diétáztam, nem tornáztam, annyit és azt ettem, amit megkívántam, abból aztán hatalmas mennyiségeket. Csakhogy: sem tésztafélét, sem édeset képtelen voltam enni, égett a gyomrom tőle.. Így maradt az egészséges zöldség, gyümölcs, hús... iszonyú mennyiségben.
2011. jún. 7. 12:14
 6/23 anonim ***** válasza:

Max.12kg.az ideális.

Én 22kg-t híztam,5 hónapja szültem,most annyi vagyok amennyivel kezdtem a terhességet.

2011. jún. 7. 12:16
 7/23 anonim ***** válasza:
12:09 vagyok. Nem rád gondoltam, kedves első, csak a környezetemben mostanában elég sok kismama van, aki kőkeményen számolja a kalóriákat, és amit megeszik, rögtön le is mozogja. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy versenyeznek egymással.
2011. jún. 7. 12:18
 8/23 anonim ***** válasza:
Én eddig 18 kg-nál tartok és 34 hetes vagyok.De 47ről indultam úgyhogy rám fért bőven:)az orvosom is azt mondta hogy hiába tűnik így soknak nálam nem probléma még.
2011. jún. 7. 12:18
 9/23 anonim ***** válasza:

Elsőnél 7 kg-ot, a másodiknál 4 kg-ot.

Most várom a 3. babát, 24 hetesen -3 kg-ban vagyok

2011. jún. 7. 12:21
 10/23 anonim ***** válasza:
Én 12-13 kilót híztam, 58kilóval kezdtem a terhességet és 170 centi vagyok! 4 kiló volt a fiam, és 60 centi mikor született. Szerintem ideális volt a súlyom, főleg, hogy több mint egy héttel túlhordtam, és igazából 4 héttel szülés után már mindenbe belefértem. Sokat ettem, de érdekes módon, én is rengeteg gyümölcsöt kívántam, bár volt példa arra is, hogy 6 csirkés szendvicset ettem meg együltő helyemben :D De ez ritkább volt mint a gyümölcsevés :)
2011. jún. 7. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!