Hány kg-t híztatok a terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
Mikor "lódult" meg a súlyotok?2011. febr. 22. 17:56
1/25 anonim válasza:
Csak 6 kg-ot, legtöbbet a 25-30. hét között, mert akkor kevésbé figyeltem oda.
2/25 anonim válasza:
54 kg ról, 70re. Most szülés után négy hónappal 57 vagyok és szoptatok.
3/25 A kérdező kommentje:
Ejha! Ez nem semmi. :) Hány kg-s volt a baba ebből a 6 kg-ból?
2011. febr. 22. 18:01
4/25 kisnita válasza:
Sajnos sokat, kb 75-76 kg-val kezdtem a terhességet 100 kg voltam mikor befektettek a kiírt napon, a két hét túlhordás alatt unalmamban ettem gondoltam a lépcsőzésekkel úgy is ledolgozom, de nem jött össze... Pontosan nem tudom mennyi voltam a szülés napján mert csak a befektetéskor mértek le, de szerintem egy pár kg tuti feljött. Otthon mértem meg csak magam akkor 99 kg voltam, 5 hónapig szoptattam és ez alatt újabb 7 kg ugrott fel az az 108 kg voltam mikor elkezdtem fogyózni most 73 kg vagyok, de még szeretnék fogyni.
5/25 anonim válasza:
Én 49 kg-mal kezdtem, most vagyok 56 kg, és még van hátra 4 hónapom!:)))
6/25 kisnita válasza:
7 kg helyett 9-et akartam írni. Látod, szépítenék..., de minek? :D
7/25 anonim válasza:
Elso babaval kerek 9 kilo jott fel, tulhordtam. (3500kg baba). Most masodik terhessegemnel 25 hetben jarok es mar felkuszott 7 kg. Mi lessz meg.. Elso babammal etvagytalansaggal kuszkodtem, most azt eszek es annyit amennyit jol esik. 20 hetesen kezdtem el rohamosan hizni.
8/25 anonim válasza:
165 centimhez mérten jól, 50 kilóval lettem terhes, 54 kilóval mentem szülni. A lányom 3450 gramm lett :)
Most 49 kiló vagyok, van tejem, Jázmin 3 hós :)
9/25 A kérdező kommentje:
18:08 Ilyet sem hallottam még! O_O 4 kg-t híztál és ebből a baba 3,5 kg a "járulékok" mondjuk 1/2 kg. Akkor te semmit sem híztál, csak a babára.
2011. febr. 22. 18:10
10/25 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy az utolsó hónapban a babák 1 kg-t híznak. Szerintetek ez igaz?
2011. febr. 22. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!