Hány kg-t híztatok a terhességetek alatt?
Szia, 53 kg voltam teherbeesés előtt. Az első félidőben alig jött fel valamennyi (max. 3-4 kiló), a második félidőben aztán a végére rendesen megugrott a súlyom! 25 kg plusszal mentem szülni!
A kórházból hazajövet már csak 63 kg voltam (sok volt a magzatvíz, a kisfiam 4650-nel született). A szoptatással lement a súlyom 58 kg-ra, de sajna az ünnepek alatt feljött 2 kg, úgyhogy jelenleg 8 kg plusz van rajtam az eredeti súlyomhoz képest:-( (még mindig szoptatok, a kisfiam 15 hónapos)
Eddig 16 kg híztam és még elvileg van két hetem hátra.Az utolsó két hónapban ebből 5 kg híztam.
Az elején 1-2 kg jött fel két hónap alatt.
86 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok a 34. héten és 91 kg, ebből 2 kg januártól jött fel. Nőtt a cicim (nem tudom, minek, így is szép mérettel rendelkeztem :D), két hete vizesedik a lábam + a baba és egyéb járulékok.
Eddig a doki, a védőnő és a dietetikus is elégedett. Remélem, így is marad. :)
előző
1. baba 4,4 kilós lett, utolsó 3 hétben 800 grammot hízott, a második "csak" 4 kilós ő az utolsó 3 hétben 700 grammot.
1. 20. hétig 4, és a vége 24...
2. most van a 21 hét, és 8-9 kg.... :S nem ettem sokat, de most már kifejezetten figyelek.
16 kilót, 60-ról 76-ra. Szülés után 69 voltam, 1-2 héttel később 65. Utána még híztam pár kilót, 68 voltam sokáig. Kisfiammal most februárban betegek voltunk, kórházat jártunk, az idegtől lefogytam 5 kilót. Most - ha minden igaz - 63 vagyok.
A 20. hétig fogytam 3 kilót, utána kezdtem hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!