Debrecenben hol van second hand-es babaruhabolt? Honnan lehet ott olcsón jó babacuccokat beszerezni?
Szia!
Az árkülömbségre, csak példát írok, a kislányomnak 4000 Ft-ért 2 tescosszatyornyi ruhát vettünk a turiban, ebben volt legalább 6 gyönyörű hímzett napozó, 3 hímzett farmerruha, sok body, kisnadrág, pólók, mind márkás next, minimode, cherokee, george stb.
Én csak turiban vásárolok gyerekruhát, ilyen szépeket és ilyen minőséget sehol nem kapsz, az tuti.
A Széchenyi u. a buszmegállóban lévő turi a legjobb gyerekruhában, minden hónap 1-jén kap új árut, aznap menj be, asztalon van, tehát turis, gyönyörű ruhákat lehet kifogni. (1990 Ft/kg)
Nagyon jó még a volt Centrum áruház melletti angol, az minden hónap első hétfőjén kap új árut (ez darabáras, kicsit drágább, mint a Széchenyi, de még ez is a bolti ár töredéke)
Érdemes még bemenned a Csapó utcai (Fagyizó mellett) ott is szép babaruhák vannak) - 3800 Ft/kg
Néhány dolgot kaptunk, illetve vettem a brendonban, az első mosásig bírták, és pl a body 1450 Ft volt.
Ja, és ezek tuti nem jönnek szembe az utcán.
10 hós kislány anyukája
A Centrum helyén van most az Alexandra könyvesbolt, a Piac utcán, majdnem a Mecivel szemben van a turi.
Abba a turiba is szoktam járni, ott édi gyerekcipők is szoktak lenni, múltkor vettem vadi újat, kívül-belül bőr kisszandi, magasszárú, betétes és 1700 Ft volt.
2.vltm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!