Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tán nem lesz valami baja a...

Tán nem lesz valami baja a babámnak?

Figyelt kérdés
20 hetes kismama vagyok. Egy pár napja nagy bevásárlás alatt nagyon kimerültem, elfáradtam.Azóta nem mozog olyan sűrűn és aktívan.Ez végett aggódom. Biztos más is járt már igy! Irjatok valami nyugtatót!
2012. nov. 5. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia ne aggodj veled együtt ő is elfáradt..:-)

Nem egyforma nekik sem a napjuk mint neked sem...

Anno mikor kismama voltam én is mindig aggodtam volt mikor egész nap takaritottam és elfáradtam karácsony előtt bekeményedett a hasam hogy pihenjek ő is elfáradt másnap is alig mozgott sztem egész nap aludt....meg én is..de aztán bepotolta...ugyhogy ne aggodj minden okés...sokszor fog még előfordulni...meghát jön a hidegfront arra is érzékenyek...mint mi pihenj sokat hidd el nincs baj ..

Én is aggodos voltam nagyon..:-)) azota megtszületett és már lassan 3 éves!

Boldog babavárást.

Ja azt nem irtam ha baj van megérzed ugyis ha meg nagyon aggodsz menj el a védőnöhöz vagy a dokihoz csináljon egy uht vagy nézzen szivhangot!

2012. nov. 5. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a nyugtató választ! Jó egészséget nektek!!
2012. nov. 5. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs mit örülök hogy megnyugodtál....:-))

köszönöm szépen és nektek is jó egészséget!:))

Azota hogy vagy?Mocorog rendesen vagy fáradt még?

2012. nov. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!