Akik Gyöngyösön szültek leírnák nekem h hogy zajlik ott, a baba velünk lehet?
Figyelt kérdés
Mikor látogat ni jönnek ki lehet vinni vagy akkor csak tv-n nézhetik vagy hogy működik ez ott????
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 2. 20:54
1/4 anonim válasza:
2008ban és 2010ben szültem ott, szóval lehet, h már máshogy van: van rooming-in-es szoba, elsőnél nekem már ott nem volt hely, ezért 3óránkánt hozták ki, de a második szülésnél már olyanba kerültünk. Éjjel is ott volt a gyerek, ha kellett, segítettek, hogy kell szoptatni, fürdetés a kórteremben, ahol az anyukák vannak, délelőtt vitték el a babákat pár órára orvosi vizsgálatra...ilyenek Ha már az osztályon vagy, és veled a baba, akkor a folyosóra be lehetett jönni a rokonoknak, és az ajtók ablakján át lehetett nézni a babákat (Ha a nővérkének olyanja volt, nyitott ajtónál is lehetett. A kórterembe viszont idegenek bemenni nemigen lehet (ez jól is van így sztem) A szülés, hát van 3apás-szülőszoba, meg egy nagyobb terem, függönnyel elválasztós, ha nem apás a szülés, akkor ott. Apa az előkészítés után a szülőszobán ott lehet végig, szülés után visszahozzák a gyereket és a szülőszobán van egy nyugis óra még hármasban, aztán apa mehet haza, te az osztályra, baba a babaosztályra, majd kb egy óra múlva már hozzák is ki neked a kis kocsival. A kórházban tartózkodás alatt kórházi babaruhát kap, de pelust, betétet, seggtörlőt, popsikrémet.... neked kell vinni. Legalábbis 2éve így volt. Ja elsővel szerda reggel szültem, és szombat délután mehettem haza, másodikkal szombat reggel szültem, és már hétfő délután mehettem, nyilván a varratszedés után. Ja a tévés figura akkor van, ha nincs veled a gyerek, hanem a csecsemőosztályon van(de sztem ,már ritka az ilyen)
2/4 anonim válasza:
Szia!Én most szültem ott 2 hónapja!A babát a szoba ajtaján lévő kis ablakon megtudod mutatni!
Mikor megszülsz 1 órát lehet veled a baba majd elvisznek osztályra és onnantól végig veled lesz!
3/4 A kérdező kommentje:
De jó:), akkor nagyon baba-mamabarát a kórház!
És azt még megkérdezhetem h ruhát kell e bevinni vagy csak pelenkát popsitörlőt és popsikenőcsöt?
Még kb: 4hét, de már alig várom:)!
2012. nov. 3. 18:37
4/4 JanoviczkiFerencné válasza:
Én májusban szültem Gyöngyösön. Ruhát kell vinni,de csak a hazautazáshoz amúgy a kórháziban vannak. Mindent neked kell csinálni, csak a fürdetést csinálják ők. Nagyon fárasztó ha nehéz volt a szülésed. Én nem választanék mégegyszer baba-mama szobát,de itt csak ilyen van. 3-an vagytok egy szobába, de van privát fizetős szoba is, ott egyedül lehetsz. A nővérek fele aranyos, a másik fele bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!