Akinek van kedve tippelni! Hanyadik hét, kisfiús/kislányos a pocim?
Figyelt kérdés
Annyit segítek, hogy másfél hét múlva megyünk 4D-re, ahol remélhetőleg kiderül a neme :) Még mi sem tudjuk, de sejtéseink vannak :) Tippelnétek, ha van kedvetek?
Oldalról:
Szemből:
2012. nov. 2. 12:13
2/15 anonim válasza:
21 /lány megkapjuk a választ?:)grat.
4/15 anonim válasza:
15-18.het, talan kisfiu. :-) gratula
8/15 A kérdező kommentje:
A 6. válaszoló nagyon közel jár az igazsághoz :) 15 hetes és 6 napos vagyok ma, és kislányt érzek legbelül... de majd remélhetőleg november 16-án kiderül, és megmutatja magát! Azért érzek inkább pici lányt, mert a 11. héttől kezdve napi szinten többször hányok, már szinte elviselhetetlenek a rosszullétek! :) Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske!
2012. nov. 2. 13:56
9/15 anonim válasza:
Ó de kár, én eltalátam volna, én 16 hetesnek néztem, és szerintem kisfiú. Nekünk kislányunk lesz, és egyáltalán nem voltam rosszul, úgyhogy eközött és a baba neme között nincs összefüggés...
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!