Akinek van kedve tippelni! Hanyadik hét, kisfiús/kislányos a pocim?
Figyelt kérdés
Annyit segítek, hogy másfél hét múlva megyünk 4D-re, ahol remélhetőleg kiderül a neme :) Még mi sem tudjuk, de sejtéseink vannak :) Tippelnétek, ha van kedvetek?
Oldalról:
Szemből:
2012. nov. 2. 12:13
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es :) Nos, lehet igazad van, és nincs összefüggés :) Anyukámból indultam ki, hogy ő mindkét terhessége alatt végig rosszul volt, és mindkettő kislány lett :) Nekem egyébként teljesen mindegy, csak egészséges legyen :)
2012. nov. 2. 15:59
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Örülök, hogy tetszik a bőrszínem, pedig pont azt hittem, valaki majd biztos megjegyzi, mennyire fehér (mint ahogy általában szokták személyesen), de nagyon örülök, hogy van, akinek még ez is tetszik :) Párom meg kreol bőrű, szóval nagyon kíváncsi vagyok, mit hoztunk össze :)
2012. nov. 2. 16:00
14/15 anonim válasza:
10. vagyok.
Viccelsz? Én mindig is ilyen szép porcelán fehér bőrt szerettem volna :) Gratulálok a babához!
15/15 A kérdező kommentje:
Szia 10-es! Komolyan mondom, hogy meglepődtem rajta, hogy tetszik, mert eddigi életem során csak bántást kaptam érte, mert nem illik bele a mai világ szoláriumbarna imázsába...:) De most kicsit növeltél az önbizalmomon :) Tényleg örülök, hogy tetszik! :)
2012. nov. 3. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!