Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok és még nemtudt...

29 hetes vagyok és még nemtudták megmondani a baba nemét mert farfekvéses! A 3d-s UH kimutatná már 29 hetesen? A Bugát Pál kórház Gyöngyösön milyen? Érdemes elmennem?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.
2008. szept. 6. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Ha a kicsi nem akarja magát megmutatni, akkor 3vagy 4D-n sem látható...!!

Én 31 hetes vagyok, kezdetektől farfekvéses a babám, fogalmunk sincs, mi a neme. Sajnos vagy a medencecsontom árnyékolt eddig nagyon, vagy a pici lába miatt volt takarásban:(.

Megpróbálhatod, de az igazság az, hogy én a 2D-n sokkal többet láttam, mint a 3D-n. Egyébként nem hiába a 2D-t használják a szonográfusok a kóros eltérések kimutatására. Maga a szakember mondta, hogy a 3 és 4D inkább mozizásra való. Ami persze nem baj, mert akinek átlagos a magzatvize és buksijával lefelé fekszik a babája, annak kivételes élmény lehet! Nekem sajnos nem:(.

2008. szept. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!