5-6 hetes kismamik! Tudnátok nekem segíteni a minennapos dolgokban?
Figyelt kérdés
5 hetes kismama vagyok, jövö héten megyek dokihoz. Ti mivel takarítotok a fürdöszobában, wc-ben? Használhatom ugyanúgy a domoestost mint eddeg? Van egy 2 és fél éves unakaöcsém, aki 18 kg, állandóand azt akarja hogy vegyem fel, szabad?2012. nov. 2. 09:09
1/5 anonim válasza:
nekem a párom átvállalta a fertőtlenítős takarítást egész terhességem alatt. Persze, amikor nem volt otthon, akkor én is ugyan úgy Domestossal takarítottam, de már idősebb kismamaként(20-on hetesen, maszkkal). Az unokaöcsédet ne emelgesd!!!!!!!!! Elég nagy már, megérti, hogy nem szabad!!!! 5 hetesen még annyira sérülékeny az embrió,ne emelgesd!!!! Boldog babavárást! :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. nov. 2. 09:14
3/5 anonim válasza:
Én ugyan úgy takarítottam, hipoztam!
Önmagában nem méreg, csak ha sósavval kevered!
Terhes vagy, nem beteg, nem kell még a széltől is tartanod!
A kos srácot ha eddig is emlegetted, hozzá van szólva a szervezeted!
Akinek van 1-2 kisebb gyermeke, este be kell emelnie a kádba, ki kell vennie, babakocsiba be kell raknia...vagy van hogy valaki terhes, de közben a másik gyermeke karonülő, mert járni sem tud 8-9 hónAposan, az kénytelen felvenni a gyereket!
Élj úgy mint eddig!
4/5 anonim válasza:
hááááát, azért az utolsó válaszadóval nem értek egyet..miért emelgessen egy 18 kilós gyereket??????? 5 hetesen???? oké, hogy nem beteg, hanem kismama, de azért biztos apuka is segít ki-beemelni a kádba a gyereket! Gondolom a kérdezőnek első gyermeke lesz, első terhessége, így természetes, hogy kérdez, és igaza van. Én maszkban takarítottam, amikor nekem kellett. Nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekel, de akkor se emelgessen 18 kilót..első válaszadó vagyok. És lehet takarítani, igen, de akkor maszkban. Nem kell a széltől is óvnia magát, de egy "hurrikánba" mégse lökd már be, csak azért, mert te, kedves utolsó így tettél! 5 hetesen ráadásul, amikor ég ennyire fiatal kismama...
5/5 anonim válasza:
Én is egyetértek az elején főleg nem ajánlatos olyan nagy gyerkőcöt emelgetni. Tisztítószerekkel meg szerintem óvatosan nyíts ablakot, esetleg maszk.
Kellemes babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!