János kórházzal kapcsolatban mik a tapasztalataitok? Adnak a szüléshez hálóinget?
Figyelt kérdés
Nem terveztem eddig, hogy viszek, de ha nem adnak, mégse mászkálhatok meztelenül, míg vajúdok... Esetleg bármi egyéb tanács, észrevétel azoktól, akik ott szültek?2009. aug. 11. 15:18
1/3 anonim válasza:
Hálóinget??? Nem tervezel, hogy viszel??? Komoly? Hát vigyél, és ha adnak akkor majd választhatsz is! Ennél nagyobb bajod ne legyen:)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,teljesen komoly. Barátnőm ugyan máshol szült, de hálóinget, mint olyan nem vitt.
2009. aug. 11. 15:27
3/3 anonim válasza:
Én a kórházi tartózkodásomhoz (János Kórház szintén!) vittem 2 hálóinget is.
A szüléshez azonban ott adnak azt a bizonyos klasszikus hátul kötőset. Ezt később elviszik, ha már a kórteremben átvedlettél a sajátodba. Biztonság kedvéért persze vigyél magaddal a szülőszobára is (ne engem, csak a hálóinget), mert ideiglenes készlethiány bármikor beállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!