Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a kecskeméti szülészettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia! Erre a kérdésre én is szeretném tudni a választ! Júni.21.-re vagyok kiírva, sajnos Kiskunfélegyháza helyett ez maradt. Nem nagyon tudok semmit! Egy barátnőm 2 hónapja szült ott, volt fogadott dokija és szülésznője is. Majd alapítványi szobában volt 3 napig. Állítólag a csecsemősökre szokott panasz lenni...de nem akarok senkit bántani,majd 2 hónap múlva tudok saját tapasztalatot megosztani!!!:)33 hkm
2011. máj. 7. 18:44
 2/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is kíváncsi lennék rá!!Én augusztus 12 re vagyok kiírva!!Voltam már bent mert magas volt a vérnyomásom de nekem semmi problémám nem volt se az orvosokkal se a nővérekkel!!Én is azt halottam hogy a csecsemős nővérekkel szokott gond lenni
2011. máj. 7. 18:57
 3/20 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok, bár mi csak őszre várjuk:)

Bocs, hogy nem tudtam hasznosat hozzászólni:)

2011. máj. 7. 19:14
 4/20 anonim ***** válasza:
Én is ott fogok majd szülni. Én már eleve eldöntöttem,hogy alapítványi szobát fogok "bérelni". Két barátnőm is szült ott nemrég, azt mondták, hogy az jó volt! A másikról nincs infóm!
2011. máj. 8. 07:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Az alapitványi szoba 5000ft/nap nem sok ez egy kicsit?Szerintetek?
2011. máj. 8. 15:47
 6/20 anonim ***** válasza:
Én 6 ezeret tudtam! Nekem megéri! Ahogy írtam,nem tudom milyen a szülészet, de a belgyógyászatot ismerem, hát....! Inkább kifizetem!
2011. máj. 9. 07:59
 7/20 anonim ***** válasza:

Most januárban szültem először itt Kecskeméten, előtte két babámat Félegyházán, így van összehasonlítási alapom. Nagyon aggódtam, de teljesen rendben volt, semmire nem lehet panaszom. A szülőszobán nem volt fogadott szülésznőm, csak a dokit fogadtam, de nagyon rendes volt mindenki a doki megérkezése előtt is, és amikor elment utána is. Hagyományos szobában voltam, fura volt, hogy nem saját hálóingben kell lenni, de legalább nem kellett itthon annyit mosni. Ellenben az alapítványi szobára nagyon panaszkodtak, mert semmi tájékoztatást nem kaptak, sem a babagondozásról, se vizit nem volt, első babás anyukának, aki azt se tudta hogyan tegye a picit mellre..

Szerencsére hétvégén szültem, szombat délután, amikor nem voltak sokan, mert hétköznap rengeteget szülesztettek, fura módon a császárosokat költöztetni kellett a mi szobánkba, mert ágyhiány mutatkozott a megfigyelő szobákban. Higiéniával is minden rendben volt. Kellemesen csalódtam, tényleg. Nomeg jó volt, hogy a baba 3 napot betöltötte délelőtt, akkor mehettünk haza.

2011. máj. 9. 17:16
 8/20 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy kellemes tapasztalataid voltak a kecskeméti kórházban :-) Nekem is van fogadott dokim, de azt még nem döntöttem el, hogy szülésznőt fogadjak-e. Megkérdezhetem, hogy ki volt az orvosod?
2011. máj. 9. 18:08
 9/20 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam én is kérdezni ,hogy kinek ki az orvosa?
2011. máj. 9. 21:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Én az idősebb Tankó Andráshoz járok!Ti?
2011. máj. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!