Milyen tapasztalataitok vannak a kecskeméti szülészettel kapcsolatban?
Erre én is kíváncsi vagyok, bár mi csak őszre várjuk:)
Bocs, hogy nem tudtam hasznosat hozzászólni:)
Most januárban szültem először itt Kecskeméten, előtte két babámat Félegyházán, így van összehasonlítási alapom. Nagyon aggódtam, de teljesen rendben volt, semmire nem lehet panaszom. A szülőszobán nem volt fogadott szülésznőm, csak a dokit fogadtam, de nagyon rendes volt mindenki a doki megérkezése előtt is, és amikor elment utána is. Hagyományos szobában voltam, fura volt, hogy nem saját hálóingben kell lenni, de legalább nem kellett itthon annyit mosni. Ellenben az alapítványi szobára nagyon panaszkodtak, mert semmi tájékoztatást nem kaptak, sem a babagondozásról, se vizit nem volt, első babás anyukának, aki azt se tudta hogyan tegye a picit mellre..
Szerencsére hétvégén szültem, szombat délután, amikor nem voltak sokan, mert hétköznap rengeteget szülesztettek, fura módon a császárosokat költöztetni kellett a mi szobánkba, mert ágyhiány mutatkozott a megfigyelő szobákban. Higiéniával is minden rendben volt. Kellemesen csalódtam, tényleg. Nomeg jó volt, hogy a baba 3 napot betöltötte délelőtt, akkor mehettünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!