Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a kecskeméti szülészettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Én Dr. Csuka Ferenchez járok magánrendelésre. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindenesetre szeretnék szülésznőt is fogadni, mert velem a családból senki nem jön be, és nem szeretnék hosszú órákig magamra maradni. Szerintem szimpla szobában leszek, az alapítványit most nem engedhetjük meg, elég lesz a dokinak és a szülésznőnek szánt összeget kifizetni. A rooming in-t sem veszem igénybe,azt mondják, jobb ha tudunk pihenni a babától, eleget lehetünk még vele az életünk során. Én legközelebb már az első Ctg-re is oda megyek a kórházba, kíváncsi vagyok milyen lesz!

Jó babavárást Nekünk!

2011. máj. 10. 07:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem Dr. Nyirády Tamás az orvosom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. És rooming-in szobába szeretnétek menni?
2011. máj. 10. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is Csukához járok!:) Én is megvagyok vele elégedve eddig,bár még csak 8 hetes vagyok!:))))
2011. máj. 10. 09:22
 14/20 anonim válasza:
Ott születtem és még ma is élek :D Szóval nem lehet olyan vészes! :)
2011. máj. 15. 10:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is ott szültem, és hamarosan újra ott fogok. Szülészet: orvosok, szülésznők rendesek - egy-két kivételtől eltekintve. A csecsemősök között is vannak rendesek, de sajnos a többség olyan, mintha nem kisbabák, hanem sokkal inkább házsártos vénasszonyok között dolgozna.:( Kibírható a hely.

Annyit, hogy azokkal nem értek egyet, akik a pihenés miatt nem a rooming-in-t választják. Engem csak a babám érdekelt, miután megszületett, és mivel a szül(et)ésben ők is elfáradnak, így nekem is bőven volt alkalmam pihenni, amíg ő aludt. Persze, senkit nem akarok rábeszélni, de sokkal jobb volt így a szoptatás is, mint a rendszer a nem rooming-ineseknél, akikhez háromóránként vitték a babákat. Így volt, hogy két óra telt el a szoptatások között, volt hogy több még háromnál is. Amíg a Baba aludt, aludtam, pihentem, olvastam én is.

2011. máj. 23. 00:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de nekem nagyon negatív véleményem van. Kecskemét=vágóhíd! Ha az orvosod nem a legfelső guru, akkor nem döntheti el, hogy császározhat-e vagy sem, még ha baj van akkor sem. Hiába választasz egy angyali kedves dokit magadnak.

(Első tapasztalat: 16 óra vajúdás után császár, de már a 38. heti Uh megállapították, hogy szükséges, mert az a baba, azon a helyen fizikai képtelenség, hogy kiférjen. Tudta az orvos, de nem kapott rá engedélyt, így nem tehette. (A term. szülésért nagyobb a fejkvóta). Másik egy barátnőm. Cukros így megvan, hogy mennyi időnként kell ennie, innia, egyebek,+ negatív kórelőzmény. Így a max. vajúdási idő nem haladhatta volna meg a 4órát. 10 óra múlva már a cukros orvosa verte az asztalt, ha nem lesz császár, meghalnak mind a ketten. Amikor a férje meghallotta, akkor neki ment az ügyeletes főorvosnak, aki ezután volt olyan kegyes kiadni az engedélyt a választott dokinak a császárra. 3. story másik barátnőm, természetes szülés, minden ok, vissza a szobába, ahol rajta kívül nem volt akkor éppen senki. Csengetett, hogy rosszul van, de a kutya rá se nézett. Az egyik rokon, vette észre, hogy nincs magánál, mert vérzés lépett fel. Azonnal vitték a műtőbe. Az első 2 történet 2 éve történt, az utolsó 5 éve volt. Remélem azóta jobb a helyzet!

2011. máj. 23. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, talán annyiban jobb, hogy azóta vezetőváltás történt... Elég sok dolog megváltozott, de ha túl leszek a szülésen, megírom... Előtted válaszoló voltam.
2011. máj. 23. 22:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:mikorra vagy kiírva?
2011. máj. 24. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Augusztus végére.
2011. máj. 24. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Kozmetikusomat most császározták, nem érzéstelanítették el normálisan, és úgy kezdték el vágni. Fájdalmában síkított, mire bunkón megkérdezték, hogy mit jajgat. Aztán gyorsan elaltatták. Ennek nincs egy hete.
2011. jún. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!