Mit lehet tenni a szeméremtáji visszérrel? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy szűlés után rögtön elmúlik,de addig is ki kell birni.2011. febr. 1. 22:57
1/5 anonim válasza:
Ne is mond, nekem is van. Én nem ismertem föl, hogy az, mert először csak egy cseresznye nagyságú puklit éreztem. nőgyógyászt kérdeztem róla, ő mondta, hogy ez visszér és ez gyakori dolog terheseknél. azt mondta, hogy nem kell vele semmit csinálni, próbáljak minél kevesebbet állni és ennyi. persze ha el kezd fájni, akkor meg kell mutatni újra.
2/5 anonim válasza:
Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, ezen tényleg csak a szülés segít. Nekem is volt az első terhességemnél, most a másodikkal vagyok 22 hetes már előre félek, hogy mikor jön ki. Borzasztóan tud fájni.
Ne állj, ne gyalogolj sokat, ha fekszel, polcold fel a lábaidat! Én még jegeltem is, nekem a dokim ezt ajánlotta, de nem sokra mentem vele. Ja és kentem Venorutonnal szintén a dokim javaslatára - hát mint halottnak a csók. Kitartást!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2011. febr. 4. 19:56
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem tulajdonképpen az a problémám ezzel,hogy a nagyajkaim meg vannak duzzadva és széttnyilnak,ami azért rossz,mert folyton hozzáragadok a bugyihoz,hiába használok tisztasági betétet.Fájni még nem fáj,csak az 5 hónapnál tartok,de kitudja mi lesz még.
2011. febr. 4. 20:09
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám lett. nem tudom mióta van ott, nem fáj, most töltöttem a 40. hetet.. és azt szeretném kérdezni, hogy szülésnél jelentett problémát? Később milyen hamar múlt el? vagy elmúlt egyáltalán? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!