Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Lajis Tímeával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
22. hetes terhes vagyok, sajnos muszáj orvost váltanom, mert a mostani egy nemtörődöm, hanyag doki. Három hónap alatt egyszer vizsgált meg, azóta még a leleteimet kiadni sincs ideje.
Lajis doktornőről csak a fórumokról hallottam, ezért érdekelne, hogy aki járt már nála, esetleg szült is vele, milyen tapasztalatai vannak? Milyen szakmailag és emberileg? Hogy alakulnak nála az anyagiak?
2010. okt. 26. 11:53
1/4 csill79 válasza:
Szia.
Én hozzá járok és eddig nagyon rendes,alapos,lelkiismeretes.Vasárnapra voltam kiírva,de még mindig nem szültem meg,úgyhogy azt nem tudom,hogy a szülésnél milyen lesz!Pénzt konkrétan nem kér,de ha adsz elteszi,ha nem adsz szerintem akkor is rendes.Én csak ajánlani tudom!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt nem tudod megmondani, hogy milyen napokon és mikor rendel? Vagy esetleg telefonszámot tudnál adni?
2010. okt. 26. 17:29
3/4 csill79 válasza:
Szinte mindig ott van:)Megvan a mobilszáma,de ide nem írnám ki.Elküldöm ha megadod az e-mail címedet!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, küldtem mailt. :) Minden jót neked és a picinek. Ha az élmény után még lesz lelkierőd, esetleg írd meg, hogy alakult.
2010. okt. 27. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!