Ritka és különleges, de viselhető nevet szeretnénk adni a kisfiunknak. Melyiket ajánlanátok?
Dömötör, Zakariás, Ambrus, Bertalan, Ágoston, Sámuel, Bernát
Ezek maradtak a listánkon. Vezetéknév: Péntek.
Vagy esetleg más tipp?
Sziasztok!
Kaptam nagyon aranyos tippeket, de ebből sok már ki van lőve, mert vagy van a családban, vagy tucatnévnek tartom, vagy nem tetszik. És van egy, a Botond, amit nem adhatunk, mert a kisfiunkat már így hívják. :)
Apa azt mondta, hogy vagy Sámuel, Samunak becézve, vagy Bernát legyen. Még vacillálunk.
10 hetes vagyok. A lánynevek között és lesz még egy nagy vesszőfutásunk. Abban végképp nem tudunk megegyezni. (amikor a kisfiunk született, neki a 36. héten lett neve, és úgy mentem szülni, hogy lánynevünk nem is volt)
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki megtisztelt a válaszával!
Te, ha hiszed, ha nem, mióta a párom megtalálta a Hannibál nevet a Magyar utónévkönyvben (kb 4 hónapja), azóta mindenkinek azt állítja, hogy Hannibál lesz. Bár kicsit humorosan, de ... állítja.
Az emberek közül meg ki hiszi, ki nem. Amúgy a Hannibál hangzásilag nem olyan rossz szerintem, elég lágy hangzású név :-) Csak a hozzá tartozó asszociációk miatt ritkán adják... De szerintem nézd meg az utónévkönyvet. Rengeteg név van benne.
PÉNTEK ÁGOSTON!
Nekem ez hangzik a legjobban.
Samunka hívják a puli kutyusunkat.
A Bertalan se rossz, de alegjobb szerintem az Ágoston. Jól megy a vezetéknévhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!