Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felek! Elobb voltam pisilni...

Felek! Elobb voltam pisilni es volt egykis barna, kicsit "mindjart megjon"erzesem van, ugye nem ment el a babam?

Figyelt kérdés
most volt aprilisban egy vetelesem,elvagyok nagyon keseredve
2012. okt. 31. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
????
2012. nov. 1. 07:18
 12/19 A kérdező kommentje:
ma reggel bementunk a korhazban ,annyit csinaltak h volt ultrahang es aszonta a vertol nem lat semmit,aztan vettek vert.angliaban elunk es itt nagyon nem vesznek komolyan egy vetelest v kettot.karacsonykor hazamegyek es beszelek egy normalis orvossal.
2012. nov. 1. 16:32
 13/19 anonim ***** válasza:
akkor most minden rendben van vagy elvetéltél ?
2012. nov. 1. 17:00
 14/19 A kérdező kommentje:

szerintem elment a baba,mert nem latta a sok vertol.gyogy-

szert se kaptam,semmit.megint varhassuk ki a 6 honapot.ti kivartatok?mit csinaljunk h nem menjen el a baba??nem iszok,nem dohanyzom,most probaltam mindig nyugis lenni,sok gyumit eszek.mit rontottam el?

2012. nov. 1. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:

vizsgáltasd ki magad mert nem az első vetélésed volt, van már gyereked?

Majd ott megmondják mi a gond és esetleg írnak fel gyógyszert is.

Nekem van egy kislányom, a 2. terhességem vetéléssel végződött nekem is mondták várjak 6 hónapot nem tudom én sem mit tegyek...

2012. nov. 1. 18:41
 16/19 A kérdező kommentje:
van 21honapos Gergokem akivel semmi gond nemvolt a terhessegem idejen,raadasul dolgoztam(hotelben takaritottam,felszolgaltam szoval futkostam)is,nemertem miert nem maradtak meg a babak?lehet azert mert most lanyt akarunk es nem az ovulacio idejen "akcioztunk"hanem elotte 2nappal es nem tapad meg rendesen,lehet butasagot mondtam.es nalatok?
2012. nov. 1. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
nem tudjuk mi volt a gond még a szövettani eredményből sem derült ki semmi
2012. nov. 1. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem vetélés után 3 hónapot mondtak.
2012. nov. 1. 21:39
 19/19 A kérdező kommentje:
tegnap vettek vert,es csak annyit mondtak a telefonba h vegyek 1 het mulva tesztet,meg h mennyire verzek.nemertek mar semmit.nem ertem a verbol mert nem tudtak se jot se rosszat mondani?!
2012. nov. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!