Felek! Elobb voltam pisilni es volt egykis barna, kicsit "mindjart megjon"erzesem van, ugye nem ment el a babam?
Figyelt kérdés
most volt aprilisban egy vetelesem,elvagyok nagyon keseredve2012. okt. 31. 16:31
2/19 anonim válasza:
mennybe ügyületre. mennyi idős terhes vagy?
3/19 A kérdező kommentje:
meg az elejen jarok,23.an kellett volna megjonnie.csak holnap reggel tudok bemenni,ferjem elment dolgozni es itt a 2eves kisfiam akibol erot meritek
2012. okt. 31. 16:44
4/19 anonim válasza:
Igazából ha bemész az ügyeletre, ott is csak megvastagodott nyálkajártyát ha lát a doki...
Ebből még bármi lehet, nagyon az elején vagy még.
Reggel menj be a kórházba, legalább megtudod mi a helyzet...
5/19 anonim válasza:
kisgyerekeddel is bemehetsz az ügyeletre, legalább megnyugszol ha nincs semmi gond
6/19 A kérdező kommentje:
most meg pirosat pisilok,akkor a baba elment:( ???
2012. okt. 31. 19:44
8/19 anonim válasza:
Remélem azért nem válaszolsz mert be mentél a kórházba. Remélem minden rendben van.
9/19 anonim válasza:
Szerintem is mindenképpen kórház!!!
10/19 anonim válasza:
szia. én ugyan így voltam 11hetesen. Barnáztam meg elkezdett fájni a hasam nagyon de nem mentem dokihoz.. 12hetesen mentem szűrésre és minden rendben volt... szerintem erőlködött a mesid csak nem tud megjönni a baba miatt.. de azért menj dokihoz hogy megnyugodj:) 13+3 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!