Tinilányok miért terhesek középiskolásan, vagy fiatalaban és kis százalékuk bejár suliba szülésig?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 11:00
21/28 A kérdező kommentje:
Előző válaszolónak igaza van,de sok abortuszos lelép az apa,meg nem támogatja senki dolgot nézik.. 4.-es válaszolot békén hagyhatnátok kérlek.
2012. nov. 1. 07:41
22/28 anonim válasza:
Viszont a 4.mindenki másnak beszólhat (aki tud megfelelően védekezni,vagy aki elitéli a semmire szülést)nagy arccal?!
Nem a fiatalon szülése a legnagyobb gáz,hanem a provokáló hozzászólása!
23/28 anonim válasza:
Minek kellett ezt az értelmetlen kérdést kiemelni? Most az a bajod, hogy a terhesek járnak suliba, vagy az, hogy a terhesek nem járnak, vagy az, hogy te vagy terhes, mert se eleje se vége a mondataidnak. Jesszus.
25/28 anonim válasza:
Engem az jobban elszomorít, hogy csak a terhesség miatt aggódnak, de olyan kérdéseket soha nem tesznek fel itt sem, hogy "lehetek nemibeteg?". Pedig egy részeg egyéjszakás "kaland" után ez legalább annyi aggódnivalót adhatna a tiniknek, minthogy vajon terhes lett-e. Sajnos erre kevés hangsúlyt fektetünk és valljuk be, senki nem szívesen beszél róla. Ez még mindig tabutéma. :-( és hogy ennyire sok a tinimami, az mutatja azt, hogy sem az iskolában, sem a családban nincs megfelelő tájékoztatás,; vagy, ha tájékozott is a gyerek, még egyszerűen nincs felelősségérzete. Hogy is lehetne, hiszen még gyerek??!!!
26/28 anonim válasza:
Mert védekezés nélkül szexelnek, és nem számolnak a következményekkel. Meg azért mert a szülők túl nem törödömök és elmaradnak a fontos beszélgetések.
27/28 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem volt szép a 4. válaszoló hozzászólása. Viszont aki elítéli őt és itt kritizálja mert fiatalon szült mondja már el nekem, hogy konkrétan hány ezer ft-al támogatta a fiatal anyát? Mi a francért fáj nektek, hogy 16-7 évesen szült? Fájjon a szüleinek, a párjának, az ő szüleinek, de nektek annyira nincs jogotok a kora miatt beszólni neki. Én sem pártolom a fiatalon való szülést, végzettség, munkahely nélkül, de amíg nekem nem árt vele egy idegen addig nem is érdekel. Szerintem azzal hogy ő szült 16 évesen a Ti életetek semmit nem változott.
28/28 anonim válasza:
Mellesleg elmondanám, hogy sok 24-5 évest, meg ezen felül is még mindig támogatnak anyagilag a szülei. De mivel ahhoz sincs senkinek semmi köze a családon kívül nem is értem a reakciókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!