Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tinilányok miért terhesek...

Tinilányok miért terhesek középiskolásan, vagy fiatalaban és kis százalékuk bejár suliba szülésig?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 11:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 4-es.

Hiába szültél 17 évesen, gyerek maradtál, látszik a válaszodon. Szerintem is felelőtlen vagy és nem irigységből írom, sőt még abortuszom sem volt. De ha téged ez megnyugtat, akkor hidd azt.

Kérdező: amíg nincs rosszul, és bírja, miért ne járhatna?

2012. okt. 31. 13:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló:járni járhat iskolába,de sokan magántanulok lesznek 1-3 hónap után.A többi terhes cigány abortuszos,drogozik alkoholizál
2012. okt. 31. 13:06
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi van szóval aki bejár a suliba az drogozik és cigizik.

Nekem is bejárt az osztálytársam terhesen, tesi óra alól fel volt mentve, de órán semmi baja nem volt attól hogy ült egy helyben a padban.

2012. okt. 31. 13:14
 14/28 A kérdező kommentje:
igen aki bejár,az nem tud babárol ezt csinálja (15,16, évesek) Tavalyi csoport társamnak 2 abortusza is volt,a másik első babát megtarotta magántanuloként ki iratta magát otthonra
2012. okt. 31. 13:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Az egész osztály és a tanári kar is tudod a babáról, de nehéz is lett volna eltitkolni az 5. hónapos terhességet.
2012. okt. 31. 13:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor az a kérdés, hogy miért nem lesz magántanuló, mert a te osztálytársad az lett?

Ha az iskola nem mondja azt, hogy terhesen ne járjon be, akkor miért baj az neked, ha valaki marad az osztályával?

2012. okt. 31. 13:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Terhesen nem járnak be,az ami zavaro nekem igazábol.
2012. okt. 31. 13:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez írtad a kérdésedben:-).

Nem tudsz mit tenni. Régebben az iskola nem engedte, hogy terhesen bejárjanak.

2012. okt. 31. 13:43
 19/28 A kérdező kommentje:
Sokan elitélik 13 éveskortól-18 éves korig terhesek lányok babáznak
2012. okt. 31. 13:49
 20/28 anonim ***** válasza:
59%

Most tudom, hogy le fogtok pontozni lehet végig se olvassátok de én is kifejtem a véleményem!

Szóval egyet értek pár negatív emberrel aki szidja a fiatalokat, hogy hú 16 évesen szülni satöbbi..felelőtlen satöbbi aláírom nem ő tartja el mert munkahelye meg semmije nincs.

Viszont itt senki nem ismer senkit! Én 17 évesen már komoly érett nő voltam és ezért engem sokan utáltak mert nem tudtak velem hülyéskedni iskolában és más egyéb helyeken. 18 éves koromba már kezdett érdekelni az anyaság és teljesen rá voltam kattanva, hogy nekem kell egy kisbaba. Párom is bele egyezett de mivel még nem volt munkahelyem így nem lett kisbaba. De már tervezzük. :)

Ui.: Nem azért...de régebben hogyan is volt ez?? Ugyanis ismerek olyanokat már öregek, hogy 16 évesen terhesek voltak és azóta családjuk van. Akkor ők is felelőtlenek voltak? Még is 50-60 éve házasok...Hogy is van ez?? vagy az őskorra már nem tekintünk? Vagy ez más mert más nevelés volt, más szokás?

Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ha valaki terhes fiatalon max 16 évesen és tudja is, hogy mit hogyan és ha meg akarja tartani és a szülei támogatják semmi rosszat nem látok benne. De ti mindenkit negatívan kezeltek mintha ti TÖKÉLETESEK lennétek. Ez nagyon bosszantó!!!

2012. nov. 1. 00:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!