Van már két lányom. Mennyi rá az esélyem, hogy most fiam lesz?
Figyelt kérdés
Mindhárom ugyanattól az apától van.2012. okt. 29. 18:14
11/17 A kérdező kommentje:
Jaj köszi ez bíztató:)
Pénteken megyek 4-d-re, akkor 13 hetes leszek, remélem megmondják:)
2012. okt. 29. 21:19
13/17 anonim válasza:
Nagyon sok esélyed van a fiúra 50-75%
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó megkérdezhetem miért?
2012. okt. 30. 09:21
15/17 anonim válasza:
Semmi köze nincs az egésznek ahhoz, hogy a családban kinek milyen nemű gyereke van, volt, vagy hogy eddig milyen nemű gyermeket szültél. 50-50 % minden terhességnél.
16/17 anonim válasza:
Nekem három fiam van... egyiket nagyon lánynak várták a nagyszülők, mi mindet fiunak!! :)
De tökmindegy - a lényeg tényleg, hogy egészséges legyen!!!
Ismerőseim körében nagyon sok most az olyan család, ahol 3fiu van, 2fiu van, 3lány van, még 4lányos is van, inkább egynemű gyerekek vannak, de persze vannak különnemű fiu-lány párosok is, de sokkal kevesebb.
De tényleg mindegy- hidd el, egyébként szerintem erre nincs nagyobb vagy kisebb esély.... 50-50%!
Majd írd meg mitek lett!!!
Gratulálok a gyerekekhez!!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Pénteken megyek 12 hetes uh-ra, remélem megmondják a nemét:)
2012. okt. 31. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!