Fogok tágulni, vagy esélyem sincs? Több mint 2éve született a lányom, császármetszéssel. Nem tágultam csak 1,5ujjnyira. Most megint babát várok, van esélyem a hüvelyi szülésre?
Szerintem ugyanannyi esélyed van mint másoknak. a császár nem zárja ki hogy a második hüvelyi úton legyen meg.
Az első lányommal 18 óra után is csak egyujjnyira volt nyitva a méhszáj, oxitocint adtak, utána egy óra múlva meglett a baba.
A másodikat két hete szültem, előre paráztam, hogy megint nem fogok tágulni, és fél napig fogok majd kínlódni feleslegesen. Erre az történt, hogy a második lányka 15 perc alatt meglett. Két fájástól eltűnt a méhszájam úgy ahogy volt, a végén az orvos is alig ért oda az osztályról, nem volt idejük semmire, és ugyanúgy egyujjnyira voltam nyitva mikor beértem a kórházba.
sztem nem kizáró ok, hogy nem tágultál az elsővel.
én lassan tágultam, 20 óra alatt 2 ujjnyit, végül oxitocint kaptam, utána 3/4 óra alatt megvolt a kislányom. az orvos azt mondta, hogy mivel már egyszer kitágult a méhszáj, ezért van esély hogy most jobban menjen majd, ennyivel te hátrább vagy talán, mert nem tágultál tovább, de sztem minden terhesség más.- pl. az első terhsségemnél kialakult terhességi diabétesz és diétáznom kellett, most meg nem , hálistennek.
drukkolok neked.
25 heteske
Nekem barátnőm is az elsőt túlhordta a tágító zselével indították a szülését túl a 41.héten, addig semmilyen módszerrel nem indult be neki- így is hosszú volt- fájt neki nagyon.
A másodiknál szedett homeopátiát- reggel 8kor még beszéltünk, hogy kezd fájogatni a hasa, fél egykor megvolt a lánya! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!