Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van már két lányom. Mennyi rá...

Van már két lányom. Mennyi rá az esélyem, hogy most fiam lesz?

Figyelt kérdés
Mindhárom ugyanattól az apától van.
2012. okt. 29. 18:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
50-50%...
2012. okt. 29. 18:16
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
kicsi az esélye.
2012. okt. 29. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 50-50%. Mindegy, hogy milyen nemű gyerekeid vannak már.
2012. okt. 29. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

Az Y kromoszóma (hívjuk Y-fiúnak) gyors, de rövidebb ideig él. Az X kromoszóma (hívjuk X-lánynak) pedig lassabb ugyan, de hosszabb életű. (Pár nap). Tehát, ha a nő ciklusa pontosan 28 nap, akkor peteérés a 14. napon van, tehát ekkor a legvalószínűbb a megtermékenyülés. A titok abban rejlik, hogy az érett petesejtet az a hímivarsejt fogja megtermékenyíteni, amelyik azt körülveszi. Mivel az Y-fiú gyorsabb, a 14. napon történő közösülésből valószínűleg kisfiú fog születni, mert az Y-fiú gyorsabban odaér, mint az X-lány. Mire szegény lassabb X-lányok megérkeznek, az Y-fiúk már a markukban röhögnek.

Ha viszont a 12-13. napon történik a közösülés, a 14. napra, mire a petesejt megérik, az Y-fiúk elpusztulnak, és a petesejtet a lassabb ugyan, de hosszabb életű X-lányok fogják megtermékenyíteni.

2012. okt. 29. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Attól is függ,hogy az Apa elődeinél milyen a "felállás".

Nálunk pl. Apai ágon a nagyszülőknek (Párom nagyszüleinek) 5 fiuk született,közülük 3-an maradtak életben,Apósomnak csak fiai lettek volna (a párom előtt ikerterhesség volt,a 7. hónapban megszakadt-fiúk lettek volna),az egyik fiúnak szintén csak fiai,a másiknak csak lányai születtek.

Ilyen "elődökkel" a Párom kifogta,hogy csak lányai fogannak.

Üdv:3 lányos,25hkm

2012. okt. 29. 18:21
 6/17 anonim ***** válasza:
Kevés,de VAN!Nekem 1 hónappal ezelőtt született meg a kislányom.2 fiunk van,a férjem családjában közel 100 éve nem született kislány.Amikor márciusban felhívott a biológus a korionboholy biopszia eredményével,és közölte:egészséges ÉS KISLÁNY,én egyből sírni kezdtem,és kértem,ezt mondja még 1x...igazából mindegy volt-és nem is számoltunk csajszival,fiúneveket keresgéltünk-csak minden rendben legyen vele,velünk.Szóval a remény hal meg utoljára.
2012. okt. 29. 18:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a mérleg 4 lány (ebből kettő csak a férjemé előző házasság) és még egy kicsike aki sajnos 23 hétre született tavaly. Most terhes vagyok és a 18 hetes UH szerint elég egyértelműen fiú:-))) Sírtunk mindketten a férjemmel:-) Tehát esély van maximum még szülnöd kell egyet kettőt ahhoz h fiú legyen:-) 20 hkm
2012. okt. 29. 18:34
 8/17 A kérdező kommentje:
26 naposak a ciklusaim, a baba a 16. napon fogant.
2012. okt. 29. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Ennek semmi jelentősége. Mensi után 2-3. napon estem teherbe. Tapasztalatból mondom, h mindegy a nem szempontjából hányadik nap ez inkább szerencse kérdése. Nálunk a gyerekorvos-belgyógyász házaspárnak 5 lánya van és 2 lány unokája, ha ki lehetne számolni biztos legalább egy fiúk lenne:-)
2012. okt. 29. 18:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem megvan rá az esély, de ezt csak tapasztalat miatt gondolom.

Az egyik sógornőmnek 2 fia van és utána jött egy kislány, a másik sógornőmnek 2 lánya van és utána született egy kisfiú, anyuéknál a két bátyám után jött a nővérem, anyósomnál szintén 2 lány után jött a férjem.Sok ismerősömnél 2 ugyanolyan nemű gyerek után mindig ellenkező nemű lett a harmadik baba.

Nekünk van egy kislányunk és egy kisfiunk.Kivételesek vagyunk a családban. :)

Majd ha kiderül írd meg, kíváncsi vagyok!

2012. okt. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!