Májusban szülni készülő kismamák! Ti vesztek terhes télikabátot? Nekem mindenképp kéne egy új, de azon gondolkozok, h van-e értelme terheset venni, vajon februárig lesz akkora hasam, hogy kelljen? (Jelenleg havi 1 kg-t híztam. )
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinek más ütemben nőnek az idomai, de azért kíváncsi vagyok, ti hogy oldjátok meg.2012. okt. 29. 10:03
21/24 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Amúgy tegnap néztem csak érdeklődés szinten a C&A-ban a terhes cuccokat. Gatyák átlag 10ezer, kabát meg átlag 20ezer... Úgyhogy nem vettem. Meglepő módon a H&M-ben találtam egy jó fekete nadrágot, 3ezer volt, meg volt 1-2 akciós dolog is. Sajnos kabát nem. Szóval esetleg ha pont arra jártok H&M-be érdemes bemenni, hátha kifogtok egy jó akciót. Szerintem a nadrágért nem volt 3ezer drága. Még veszek egy farmert, aztán terhesnaci kérdés megoldva. Még kabátot keresek tovább...
2012. nov. 5. 09:06
22/24 tigriszsebi válasza:
Nekem ma lett kabim:) H&M mama nagyon jó!6000 ft volt használtan!Ajánlom bátran ezt a félét!Keresgessetek az aukciós oldalakon ti is!
23/24 tigriszsebi válasza:
nézd meg pl ezt
ez még újonnan se olyan drága mint amiket te 20 000 ért láttál!Van belle fent több méret is!
24/24 anonim válasza:
Szia! Én május elejére vagyok kiírva, és vettem vagyis vennem kellett mert a pocak bizony szépen nő. Én most 20 hetes vagyok, eddig 3 kilót híztam és vettem egy nagyobbat ami nagyon kényelmes. Van a mellrésze alatt öv, azzal kifejezetten csinos. Egy egyszerű nagyobb kabát, nem kifejezetten kismama kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!