Májusban szülni készülő kismamák! Ti vesztek terhes télikabátot? Nekem mindenképp kéne egy új, de azon gondolkozok, h van-e értelme terheset venni, vajon februárig lesz akkora hasam, hogy kelljen? (Jelenleg havi 1 kg-t híztam. )
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinek más ütemben nőnek az idomai, de azért kíváncsi vagyok, ti hogy oldjátok meg.2012. okt. 29. 10:03
11/24 anonim válasza:
En mar kineztem egy pufikabatot. Kb 2-3 eve jott divtba itthon. Fenek ala er es ov van a derekan ami allithato. Most meg osszehuzva, kesobb kiengedve fogom hordani. Szerintem jovore telen se lesz ciki ha falveszem.
12/24 anonim válasza:
Én turkálóban vettem egyet 1500ért,áprilisban szültem,de januárban még jó volt a rendes téli kabátom,belefért a pocakom.Februárban hordtam csak a turisat,utána már elég volt jó meleg vastag pulcsi.
13/24 A kérdező kommentje:
május 10, de szerintem előbb lesz majd pár nappal, mert az utolsó menstruáció alapján számolták ki, viszont én kiszámoltam hogy mikor van peteérésem, és direkt akkor akcióztunk, szóval vszeg akkor fogant:)
2012. okt. 29. 11:19
14/24 A kérdező kommentje:
Bocs, rosszul írtam: *később pár nappal
2012. okt. 29. 11:21
15/24 anonim válasza:
Én is kabát problémával küszködtem kb 1 hónapja.10 kínaiban néztem meg és sehol nem találtam,csak olyan méretűt,ami most pont jó.Amire nem számítottam,hogy a Tesco-ban találtam magamra kabátot,amibe bőven bele fog férni a pocakom :) 12.900 ft volt.Kicsit drága volt,de muszáj volt megvennem,mert egyébként sem volt egyáltalán kabátom télre.A tavalyi kabátom nem is nagyon jön már rám és a cipzárja is el van romolva.Én május 2.ára vagyok kiírva :)
12+6 hkm
16/24 tigriszsebi válasza:
Én is ezen filózog napok óta!Újat semmikép nem vennék de teszveszen vaterán van egy kettő használtan is bolti ár feléért és azt nem lehet rájuk mondani h el vannak használva mert tényleg csak egy-két hónapot használja az ember!13 hetes vagyok május 3 ra várjuk a kistesót és engem se ér már be a kabátom vagyis beér de már nem tudnék vastagon alá öltözni:(és az első várandóságom alatt is hatalmas pocakom volt kislányommal ami a 18-20 héten kezedett nőni rohamosan!Szerintem ne vegyél egy két számmal nagyobb kabátot mert elég hülyén fogsz kinézni, mert lehet a pocakod belefér, viszont nem csak ott lessz bő hanem vállban újjban minden hol!Ha már pénzt asz ki akkor ne nagyobb sima kabira tedd hanem használt kismamára!Amit fentebb írt az elttem szóló hogy mellalatt övvel össze lehet köni az nagyon jó kabi H&M ben van olyan kismama kabát viszont az pont olyan szabás amit most amgyis ontnak a boltok, szerintem sima kabiba is elég az a típusú szabás!
17/24 tigriszsebi válasza:
előző vagyok bocsi a sok félre gépelésért csak épp ebéd közbe nem annyira megy a gyorsírás:)
18/24 anonim válasza:
Biztosan kell valami nagyobb kabátot venned. Én márciusban fogok szülni, most vagyok 21 hetes, de már egyre szűkebb a kabátom, amit tavaly hordtam. 3-4 héten belül tutira kinövöm, pedig nem igazán híztam még, eddig összesen 5 kg-t. Tehát a havi 1 kg körüli hízás volt eddig. És a pocim is csak mostanság kezdett el látszani, 3-4 hete kb. De ahogy elkezd nőni, onnantól már észre se veszed, és már szinte semmibe nem férsz bele semmibe. Használtam olcsóbban megveszi az ember a kismama kabátot, hiszen mindenki csak pár hónapig hordja, aztán továbbad rajta. Teszvesz.hu, jofogas.hu, expressz.hu itt biztos találsz. Vagy vehetsz egy nagyobb méretű kabátot is, XL-eset pl, viszont mindenképp kell majd valami, abban biztos lehetsz. Egyébként is nagyon kell vigyázni, meg ne fázz, hiszen a gyógyszereket nem igazán lehet ilyenkor szedni. Bár nem kell ezt már most megvenned, ha még elférsz a régiben, úgyis fogod érezni, mikor van szükséges a nagyobb kabátra :)
19/24 A kérdező kommentje:
Huhh, hétfőn elkezdtem télikabátot hordani, felvettem a régit. Úgy néz ki, hogy egyenlőre nem is a hasamnál, hanem a mellemnél van gond(szűkített fazon), alig bírom összecipzárolni:) Szerintem egy vastagabb pulcsival már nem is tudnám felvenni. A kozmetikusom is mondta tegnap, h hihetetlen mekkora mellem lett. Úgyhogy szombaton mindenképp megyek vásárolni. Kíváncsi vagyok találok-e valamit. A férjemnek biztos nem lesz ellenvetése, hogy az óriásmellem miatt költöm a pénzt:D
2012. okt. 31. 08:34
20/24 anonim válasza:
Én ugyan februárban fogok szülni, de már most kellene egy másik kabát, mert a tavalyit alig tudom már begombolni. Bennem is felmerült a kérdés, hogy milyen, mekkora kabátot vegyek. De ki tudja, hogy lesz-e még szükség rá. Vagy elég-e egy? A férjemnek volt egy nagyon jó ötlete. Poncsót veszünk. Abban akármeddig nőhet a pocak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!