Ha már tuti, hogy terhes vagy van értelme még hőmérőzni? Talán csak saját magam megnyugtatásáért csinálom! Pontosan még nem tudom mennyi idős vagyok, mert nem látott uh-n semmit, csak a vérvételből.
sztem felesleges, föleg ha leesik nadj isten és a babádnak eg nincsen semmi baja te idegeskedni fogsz és nah az nem fog neki jót tenni. csak azért irom mert volt itt már jópár pl erre. én azt tanácsolom h várdd meg mig látja a doki az uh-n a pici szivdobogását, és aztán kezdd el tervezgetni milyen márkájú babakocsit szeretnél, nézegesdd a babaholmid aztán pikpakk eljn mikor a hólyagod lesz neki a focilabda:D vicces jelentek föleg ha nagyon kell majd pisilnod és akkor rug bele.
ezzel törödj ne a hőel jó;)
Tényleg fölösleges,pár napig még Én is méricskéltem,de láttam,hogy mindig 37 fok felett van,így megnyugodtam!
Jól tedd el a hőmérőt és tényleg hasznos dolgokkal kösd le magad(ami örömet okoz)! :))
Mennyi idősen voltál dokinál??
off szintén!
Kedves első!
Nagyon biztató a hőd! Én reggel tesztelnék a helyedben!!
Drukkolok!
7 hetes km
szia megigértem h elmondom mi lett a reggeli tesztem eredménye tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!