9. dpo-n 10-es erősségű vizeletteszttel, vagy inkább vérvételből mutatható ki a terhesség?
9. dpo-n ilyen lett a 10-es tesztem.
Második babára várunk, ovunál erős fájdalmam van, így tudom, mikor van. Szerencse a szerencsétlenségben. Elvileg jókor voltunk együtt. Tüneteim alakulnak, és jóstesztelek. 3 reggel csináltam eddig LH tesztet, és napról napra egy hangyányit erősebb a második csík. Múlt hónapban is jósteszteltem, de akkor ovu előtt 4 nappal, és ovu után jó pár nappal tudtunk csak együtt lenni, és mensesz előtt egyértelmű negatív lett a jóstesztem. Direkt megcsináltam, hogy tudjam ilyenkor is megjelenik-e a két csík, vagy csak akkor ha van valaki a pocakban. Szóval nagyon bizakodom, de iszonyú ez a várakozás... Már csak egy 10-es tesztem van, azt akkor fogom ellőni, ha az LH tesztemen két egyforma erősségű csík van.
Azt meg, hogy vérvételből mikor lehet kimutatni, nem tudom, de ha te is ilyen őrült türelmetlen vagy, mint én, akkor egy próbát megér. AZ előbb kimutatja az 1000 %. Szurkolok, nagyon!
7. dpon kezdtem, ma vagyok a 10-en. Épp hogy erősödik a 2. csík. Csak nem bírtam magammal, ellőttem a 10-es tesztem reggel, de még negatív. 22-re nem várom...
Kedves Kérdező! Neked szurkolok nagyon, de nagyon!!!!! Ha nem sikerül, ne add fel! Biztos össze fog jönni, amikor nem is gondolnád. De szorítok, hogy ez a hónap legyen a te hónapod! Minden jót, aztán írd mega fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!