9. dpo-n 10-es erősségű vizeletteszttel, vagy inkább vérvételből mutatható ki a terhesség?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 21:27
11/22 anonim válasza:
Teljesen felesleges ilyen korán tesztelgetni. De ezt mindenki tudja, csak nem bír várni. Szerintem a 12.-14.-ik napot érdemes kivárni. Persze, ha sok felesleges pénzed van, akkor tesztelj. A vérvétel hamarabb kimutatja, de az orvos nem biztos, hogy rajongani fog az ötletért. Szerintem inkább bírd ki azt a pár napot.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megírom majd mi lett. Ma vagyok a 6-7. dpo-n, és elkezdtem egy kicsit barnázni. Nem tudom mitől lehet, remélem ez nem rossz előjel.
2011. márc. 18. 10:26
13/22 anonim válasza:
ilyenkor a barnázás inkább jo jelnek számit,talán jelezhet beágyazodást.milyen tüneted van még?
14/22 A kérdező kommentje:
Tegnap este egy kicsit görcsölgetett a hasam, ami még tart ma is de már nem annyira. Sajnos az utóbbi napokban elég sokat idegeskedtem, remélem nem fog ennyivel előbb megjönni. Mielőtt rendesen megjönne a mensim, előtte mindig 5-6 napig barnázok. Csak jövő szombaton kéne megjönni, remélem ez a barnázás nem annak az előjele.
2011. márc. 18. 11:06
15/22 anonim válasza:
10.dpo-n vagyok, pozitív lett a tesztem. szóval szerintem érdemes.
16/22 anonim válasza:
Szia! Gratulálok!!!! Mivel teszteltél?
17/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok én is! Engem is érdekelne milyen teszttel teszteltél.
2011. márc. 18. 12:16
18/22 anonim válasza:
Hátha nekünk is bejön.... :)))
20/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező? Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!