Hogyan ösztönözhetném babámat arra, hogy megszülessen?
Pénteken jár le az időm és mennem kell magzatvízvizsgálatra...:(
Félek tőle,mert azt mondja mindenki,hogy fáj.
Lépcsőzni lépcsőzök,szexelni szexelünk,nem hagyom el magam ugyanúgy megcsinálok mindent mint eddig.Most a hideg frontban bíztam,hogy ha megjön a hó megjön ő is.:)
De semmi.
A nyákdugóm sem ment még el.:(
Pár napja olyan mintha izomlázam lenne ott lent és fájnak a csípő/medence csontjaim....
én is igy voltam ezzel.október 2 re voltam kiirva és október 16.ra született meg a 42.héten meg kellett inditani.nekem is azt mondták hogy nagy baba lesz!!nem lett kicsi de olyan hatalmas sem 3900g és 52cm!:) a kislányom
sztem ne görcsölj rá annyira!!!velem ez volt a baj sztem!!könnyü szülést
A tippelés sajnos csak tippelés, még ha gép számol, akkor is :(
Az én Csöppemet a doki még a szülőszobára menet is átlagos, 3300-3500 g-ra tippelte. Volt nagy meglepetés amikor kibújt a 4150 g-os és 58 cm-es lánykám :)
Nekem sem ment egyébként, hogy rávegyem a kibújásra, kiírás előtti napon szültem végül, de benne volt a doki keze is dologban...szó szerint, mert az utolsó héten már kézzel tágítgatott, akárhányszor megvizsgált...kellemes volt :(
Úr isten,hát elhiszem,hogy nem kellemes.:(
Az én dokim nem szeret vizsgálgatni,főleg az utolsó időkben.Mert ha akar jönni a baba akkor jönni fog.
Pedig lehet,hogy holnap megkérem nézzen meg,hátha megpiszkálja és a lánykának nem fog tetszeni.
12:04 es vagyok!
36.hééten nem tudom de 34.héten 2520g volt
12.41-es vagyok
Mi újság, van már valami változás? :)
Az én dokim annak a híve, hogy a végén minden plusz benn töltött nap kockázatot jelent, ő ezért vizsgálgat inkább az utolsó héten, mint hogy túl hordjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!