Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan ösztönözhetném babámat...

Hogyan ösztönözhetném babámat arra, hogy megszülessen?

Figyelt kérdés
November 2.-ára vagyok kiírva de semmi jelét nem mutatja,hogy jönne.Nem szeretném túlhordani mert így is nagynak mondják.Forró vizes fürdőt nem alkalmaznám,mert veszélyes.
2012. okt. 28. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anno a sógornőmnél is ugyan ez volt semmi előjele nem volt ő is 5 nappal a szülés előtt panaszkodott erről, aztán az előtte lévő napon már nagy változások voltak és fél nappal előtte amikor ki volt írva meg is szülte a lányát :)
2012. okt. 28. 11:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Pénteken jár le az időm és mennem kell magzatvízvizsgálatra...:(

Félek tőle,mert azt mondja mindenki,hogy fáj.

Lépcsőzni lépcsőzök,szexelni szexelünk,nem hagyom el magam ugyanúgy megcsinálok mindent mint eddig.Most a hideg frontban bíztam,hogy ha megjön a hó megjön ő is.:)

De semmi.

A nyákdugóm sem ment még el.:(

Pár napja olyan mintha izomlázam lenne ott lent és fájnak a csípő/medence csontjaim....

2012. okt. 28. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

én is igy voltam ezzel.október 2 re voltam kiirva és október 16.ra született meg a 42.héten meg kellett inditani.nekem is azt mondták hogy nagy baba lesz!!nem lett kicsi de olyan hatalmas sem 3900g és 52cm!:) a kislányom

sztem ne görcsölj rá annyira!!!velem ez volt a baj sztem!!könnyü szülést

2012. okt. 28. 12:04
 4/12 A kérdező kommentje:
36.héten neked mekkorára tippelték a babád súlyát?Nekem is lányom lesz és 36 hetes uh-on már 3 kg volt.
2012. okt. 28. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:

A tippelés sajnos csak tippelés, még ha gép számol, akkor is :(

Az én Csöppemet a doki még a szülőszobára menet is átlagos, 3300-3500 g-ra tippelte. Volt nagy meglepetés amikor kibújt a 4150 g-os és 58 cm-es lánykám :)

Nekem sem ment egyébként, hogy rávegyem a kibújásra, kiírás előtti napon szültem végül, de benne volt a doki keze is dologban...szó szerint, mert az utolsó héten már kézzel tágítgatott, akárhányszor megvizsgált...kellemes volt :(

2012. okt. 28. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
minden praktika bevetése,vagy hó mehozza ront
2012. okt. 28. 12:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Úr isten,hát elhiszem,hogy nem kellemes.:(

Az én dokim nem szeret vizsgálgatni,főleg az utolsó időkben.Mert ha akar jönni a baba akkor jönni fog.

Pedig lehet,hogy holnap megkérem nézzen meg,hátha megpiszkálja és a lánykának nem fog tetszeni.

2012. okt. 28. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem fog kibújni, ha nem akar, nem tudod ösztönözni.:)
2012. okt. 28. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:

12:04 es vagyok!

36.hééten nem tudom de 34.héten 2520g volt

2012. okt. 29. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:

12.41-es vagyok

Mi újság, van már valami változás? :)

Az én dokim annak a híve, hogy a végén minden plusz benn töltött nap kockázatot jelent, ő ezért vizsgálgat inkább az utolsó héten, mint hogy túl hordjam...

2012. okt. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!