Hogyan vegyem rá a babámat, hogy a napokban megszülessen?
A védőnőm tanácsára, megpróbáltam vele "megbeszélni" tegnap estére, hogy bújjon elő :) de még mindig egyben vagyunk. :) valakinek esetleg sikerült? hogyan? Tudom szexel is be lehet indítani a szülést, de azt most valahogy a hátam közepére nem kívánom.
Hogy miért akarom, hogy hamarabb megszülessen?
1 hetem van még. Hétfőn a párommal lesz az évfordulónk és nagyon szép ajándék lenne.
Ha a baba nem akar jönni, akkor szerintem tök mindegy mit csinálsz.
A baba évforduló nélkül is szép ajándék lesz.
Itt van pár tipp amúgy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ha lenne ilyen akkor nem a 42-ik héten szültem volna.
Èn minden praktikát (kivéve bába koktélt), kipróbáltam.
Amit ne tegyél az a lépcsözés vagy oxigén elvonással járó mozgás. ez oxigén hiányhoz vezethet.
amit tehetsz egy óriási normál tempós séta, ez segíthet, mert a gravitáció is húzza a babát, de csak olyan ütembe ahogy a tüdöd, szived jól bírja.
És ahhoz mit szólnál, ha mindenféle beszélgetés nélkül hétfőre tartogatja nektek az ő kis meglepetését? Nem lenne egy csoda ha az évfordulós vacsora kellős közepén rohanni kellene a kórházba?
Hagyd, hogy ő jöjjön amikor akar. Hátha éppen hétfőn akar majd?
Én megbeszéltem vele. Nagyjából egy hónappal a szülés előtt már elkezdtem mondogatni neki, hogy pár nappal előbb is jöhetne, hogy legyen "saját" szülinapja (pont a születésnapomra voltam kiírva). Be is jött, 1 héttel született előbb. Viszont így anyósommal osztozik a születésnapon.... erre nem gondoltam, amikor a dátumot belőttük. :(
Szerintem ne alkalmazz semmi drasztikusat, még nem hordtad túl. Séta még OK, azért a bábakoktélt én kihagynám. (max túlhordás esetén vetném be.)
Milyen szép is lenne ha csak úgy menne hogy megkérem a babámat hogy bújjon ki ő meg kibújik.Én is kértem a kislányomat,ennek ellenére a 42.héten indítottak 3x.De még így se akart kibújni így császár lett.
De szerintem már úgy is szép ajándék hogy ott van a pocakodban.
Születése előtt 4 nappal voltam esküvőn, minden nap szeretkeztünk, lépcsőzni kénytelen voltam mert nem volt jó a lift (10. emelet). Tonic, fűszeres ételek, meleg vízes fürdő, nagytakarítás.. és még sorolhatnám. :)
3 nappal született előbb, de a születése előtti nap nem csináltam (a szeretkezésen kívül) semmit (és attól sem volt semmi - gondolok itt a jóslóra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!