16 hetes terhes vagyok. Még dolgozom egy cipöboltba. Sok mindent nem kell csinálnom ha áru jön akkor kell csak hajolgatni, pakolni. Néha picit elfáradok de ugye ezzel nem veszélyeztetem a babámat? El nem vetélhetek ugye?
Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 19:39
1/3 anonim válasza:
Nem.Sőt,csak magadnak teszel jót,ha aktív maradsz,kevésbé fogsz vizesedni stb.Mindig érzed,hogy mi a megterhelő és mi nem.
Ha majd nagyobb lesz a baba,és esetleg fájna a derekad,akkor más testtartással pakolj,hogy ne erőltesd meg.Annyira pici még odabent,hogy nem lesz baja.
Én 21 hetesen hegyet másztam,38 hetesen még dolgoztam,és mind a mai napig,ha kell gyalog megyek a kh-ba(több mint egy km séta,meg buszozás).
40hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Én 36 hetes vagyok és a mai napig dolgozok egy ruhaboltban.Igaz általában már csak napi pár órát,de néha egész nap is becsúszik.Azt már megérzik a lábaim estére.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is fontos, ha aktív maradsz, persze óvatosan. Nagy súlyokat azért ne te pakolj, és inkább guggolj, mint hajolj.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!