Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki, 5 hetes terhes...

Úgy néz ki, 5 hetes terhes vagyok. 1 hónap múlva tervezünk egy 1 hetes motoros kirándulást. Veszélyeztetem-e ezzel a babát?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen! Mi van, ha borultok?
2008. ápr. 24. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Sanjos igen.Gondolj bele, ilyenkor még annyira picia azigóta, hogyha egy nagyobb gödörbe mentek akkor is leválhat .Nem kellene kockáztatni.
2008. ápr. 24. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én előző évben 2 hetes túrán voltam Görögországban, azon kívül minden hétvégén mentünk.

Most februárban megtudtam, hogy terhes vagyok. A bukósisak azonnal vissza a szekrénybe, én úgy gondoltam nem kockáztatok.

Viszont van olyan ismerősöm, aki még nagy pocakkal is motorra ült.

Szerintem kérd ki az orvos véleményét, és azzal együtt mérlegeld az egyéb kockázatokat és csak utána dönts.

Az egy hetes túra szerintem elég megerőltető ilyen állapotban. De ez csak az én véleményem.

13 hetes kismama

2008. ápr. 24. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel. Mi van akkor ha területre járok ki ellenőrizni és egész nap atóval kell közlekedni? 6 hetes
2008. ápr. 24. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! A rázkódás nem olyan jó, főleg az első időszakban! Ezért, és a balesetveszély, esés lehetősége miatt nem ajánlanak ekkor bizonyos sportokat sem, mint futás, sielés stb... Szerintem motoron is sokat zötykölőthetsz, és elég balesetveszélyes is! kérd ki az orvosod tanácsát!

Boldog babavárást!

35 hetes kismama

2008. ápr. 24. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

A motor akkor zötyög, ha rossz uton megy, és a kocsi is zötyög, ha rossz uton megy.

Borulni meg senki sem akar.

De ezt Te döntöd el.

2008. ápr. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!