Lányok! Mennyi idő után vállaltatok babát a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mi lassan 5 éve vagyunk együtt de még nincs baba :)2012. okt. 26. 22:30
11/23 anonim válasza:
Mi 5 és fél évesek voltunk, amikor megszületett a kislányunk! Most 2 és fél hónapos. Nem vagytok még elkésve!
12/23 anonim válasza:
8 hónapja voltunk együtt, amikor kiderült, hogy jön a baba. És ő volt 8 hónapos, amikor a kistesója is sikerült.
13/23 anonim válasza:
Decemberben leszünk együtt 14 éve, és abban a hónapban fog megszületni a(z első) kisfiunk:)
14/23 anonim válasza:
novemberben leszünk együtt 3 éve, 22 hetes terhes vagyok.
több mint 1,5 éve együtt lakunk, mondhatom azt hogy már kiismertük egymást. bár nem igaz, mert most, hogy apa lesz teljesen más, mint előtte volt... meg én is változtam. mindketten javunkra változtunk!
15/23 anonim válasza:
6 évre jött a baba(én 28,ő 34 éves volt akkor),bocsi jöttek a babák;)most a másodiknál már 8 éve leszünk egy pár:)
16/23 anonim válasza:
Majdnem 5 éve vagyunk együtt most vállaltuk be. De csak azért mert van saját lakásunk, autónk, munka ha ezek nem lettek volna csakis akkor ha már minden megvan. Nem az időre vártunk h mennyi teljen el h mikor lehet hanem h mindenünk meglegyen ami alapvető dolog. Csupasz seggre 10 év múlva se szültem volna. Akik tervezték szntem mindenki így gondolkodott. :)
21hkm
17/23 anonim válasza:
7,5 éve voltunk együtt amikor a kislányunk megszületett :-) (én 25 voltam, párom 30)
19/23 anonim válasza:
15 éve vagyunk együtt...2.5 éves a lányunk
20/23 anonim válasza:
4. évfordulónkon fogant meg a picur :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!