Felmeres! Aki tudja hogy mikor fogant pici babaja es kislanyt var vagy kislanya van, peteeres kornyeken ti hogy/mikor voltatok egyutt a parotokkal?
Peteeres elott voltunk egyutt egy nappal, es a tuszorepedes napjan, vagyis a peteeres utan 1 nappal :) a pozi ovuteszt elotti napon, es az utana valo napon, csa, hgy erthetobb legyek:)
Kislanyunk lesz!:)
27 hetes kismami
Hát nem tudom ez mennyire segít:
-Októberben hagytam abba a gyógyszert,abbahagyás után sem zavarodott meg a ciklusom,maradt 28 napos,mint gyógyszerrel
-Utolsó mensim dec 4.
-dec.18.körül(+-1 nap)fogant a kislányunk
Bár én nem hiszek abban,hogy lehet befolyásolni ezt a dolgot,hiszen a férfin múlik az,hogy milyen nemű lesz a baba.
peteérés előtt voltunk együtt, kislányunk lett.
Én úgy tudom peteérés előtt nagyobb az esély lányra, mert a lányok életképesebbek, így a fiúspermák elhalnak peteérésre, nálunk ez történhetett, peteéréskor viszont a fiúk gyorsabban célba érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!