Ti terhesen szeretkeztek a párotokkal?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen pózban?2012. okt. 12. 19:31
1/7 anonim válasza:
ritkán csak, mert nagyon sokat dolgozik, mikor meg hazaér örül, hogy lyuk van a s.ggén. amúgy meg 2 pózunk van csak, a többi kellemetlen... vagy én vagy ő van alul. próbáltuk a kutya pózt is de akkor elég kellemetlen érzésem van, szóval azt hanyagoljuk..
2/7 anonim válasza:
Igen.Úgy mint máskor.Amikor már útban volt a pocak,akkor már "csak" orálisan.
3/7 anonim válasza:
Igen, mind a két terhességem alatt szeretkeztünk de sajnos csak egy póz vált be, amikor én voltam felül.Ez azért volt jó mert tudtam irányítani a "mélységet", mert ha ő volt felül, vagy oldalt, akkor elkapta a hév és fájt kicsit.
4/7 anonim válasza:
Szeretkezünk, de egyre nagyobb a pocak és egyre nehezebb kényelmes pózt találni. Leginkább az oldalról-fekve kényelmes, viszont már mindketten eléggé unjuk...
Az asztalon ülve is jó! ;)
6/7 anonim válasza:
Naná, bele is őrülnék, ha nem szeretkeznénk!
Szerencsére mindenféle póz megy, bárhogyan csináljuk jó és "hozzám fér".
Annyi változott, hogy mikor simán hason fekszem, akkor a csípőmet alá kell párnázni, hogy a hasam ne nyomódjon.
Meg a várandósság óta egyre jobban kedveljük azt, amikor a "melleimmel szexel" (szerencsére iszonyat nagyok), ez lelkileg nekem is jó és ha rosszul vagyok, ezt a variációt akkor is tudjuk csinálni, szeretem is.
33hkm
7/7 anonim válasza:
Szia! Szeretkeznénk ha nem lennék eltiltva. Amíg tudtunk addig kutyapózban volt a legkényelmesebb, meg ha én voltam felül. De sajna már hónapok óta nem szabad:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!